Bilgisayar fiyatına telefon: Huawei Mate Xs 2 tanıtıldı

0
349 Okunma
Huawei Mate Xs 2

Akıllı telefon devi Huawei ürün gamına bir yenisini daha ekledi. Katlanabilir telefon modelleri arasında yerini alan Mate Xs; şimdi bir üst versiyonu ile yeniden gündemde. İşte Huawei Mate Xs 2 hakkındaki bilgiler.

Huawei Mate Xs 2 özellikleri ve fiyatı

Akıllı telefon modellerinde yeni trend katlanabilir telefonlar. Firmalar artık telefon modelleri arasına bunu da ekliyor. Huawei’de daha önce Türkiye dahil bir çok ülkede katlanabilir modeli Mate Xs’i satışa sunmuştu. Oldukça yüksek fiyatlı olan telefonun şimdi bir üst serisi tanıtıldı. Ters yöne açılan ekranı, şık ve kullanışlı yapısıyla adından söz ettirecek telefonun özelliklerine yakından bakalım.

İlk olarak tasarım özelliklerine değinecek olursak; 3 farklı renkte gelen model için seçenekler siyah, beyaz ve mor. 7,8 inç ekran boyutuna sahip model, 2840×2200 piksel ve OLED ekran özelliklerine sahip. Kamera tarafında da kullanıcıların yüzü gülecek. Çünkü modelin 50 megapiksel ana kamera, 13 megapiksel ultra geniş açı kamera ve 8 megapiksel 3x telefoto kamera yer alıyor. Akıllı telefonun ön kısmında ise 10,7 megapiksel selfie kamerası var.

5G desteği bulunmayan modelde, Snapdragon 888 4G işlemci kullanılmış. Huawei Mate Xs 2 buna ek olara Harmony OS üzerine kurulu ve App Gallery ile uygulama desteği sunacak. Modelin 66W hızlı şarj desteği bulunuyor. Pil kapasitesi ise 4880 mAh. Eğer tercih edersiniz akıllı telefon modelinin kalem desteği de olacak. 3 farklı versiyon ile satışa girecek modelin fiyatları şu şekilde;

  • M-Pen 2S stylus 8 GB RAM ve 256 GB depolama: 1500 dolar
  • 8 GB RAM ve 512 GB depolama: 1700 dolar
  • 12 GB RAM ve 512 depolama: 1950 dolar

Huawei Mate Xs 2 katlanabilir telefonun Türkiye satışı ile ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor. Fakat yurt dışı fiyatlarına bakınca oldukça pahalı geleceği kesin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz