WhatsApp yeni bir özellik test ediyor: Emoji tepkileri

0
202 Okunma

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni bir özellik test etmeye başladı. Bir süredir adından söz ettiren ve sızıntıları gelen emoji tepki özelliği nihayet test edilmeye başladı. İşte detaylar.

WhatsApp durumlara emoji tepkileri özelliğini test ediyor

WhatsApp uzun bir süredir Durum özelliği ile kullanıcıların 24 saatlik fotoğraf paylaşımlarına izin veriyor. Sosyal medya platformlarından alışkın olduğumuz bu özellik; mesajlaşma servisinin de sevilen özellikleri arasında. Şimdi bu özellik yeni bir detay kazanıyor. WABetainfo tarafından ortaya çıkarılan bilgilere göre Instagram’da görmeye alışık olduğumuz emoji ile hızlı tepki özelliği artık WhatsApp için de geçerli olacak. Şimdilik test aşamasında olan özelliğe dair bir de ekran görüntüsü bulunuyor.

Whatsapp emoji tepkileri

Emojiler arasında sırayla; kalpli göz, sevinçten gözleri yaşarmış, şaşkın, üzgün, temenni emojisi, alkış, parti ve yüz puan emojisi yer alıyor. Artık durumlara bu emojiler ile hızlı tepki verebileceksiniz. Özelliğin kısa sürede tüm Android ve iOS kullanıcıların gelmesi bekleniyor. Şimdilik hızlı tepkilere tıkladığınızda emoji mesaj olarak karşı tarafa ulaşıyor. Fakat zamanla bu özelliğinde gelişmesi bekleniyor. WhatsApp bununla ilgili bir arayüz geliştirmeyi planladığını belirtiyor.

WhatsApp yeni özellikleri ile çok konuşulacak

WhatsApp özelliklerini her geçen gün geliştiriyor. Web kullanımı ile birçok kişiye ilaç olan uygulama, şimdi aynı hesabı iki farklı akıllı telefonda kullanmanıza imkan tanıyacak. Özellikle işletme hesaplarının işine yarayacak bu özelliğin önümüzdeki haftalarda kullanıma sunulması bekleniyor. Bu özellik sayesinde iki farklı telefondan aynı işlevleri tek bir WhatsApp hesabı için gerçekleştirmeniz mümkün olacak.

Sizin bu zamana kadar en beğendiğiniz WhatsApp özelliği hangisi oldu?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz