Bill Gates ve eşi Melinda Gates boşanıyor

0
356 Okunma

Microsoft‘un kurucusu Bill Gates ve eşi Melinda Gates boşanma kararı aldı. Bill Gates, 27 yıllık evliliklerini sona erdirme kararını Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

İşte Bill ve Melinda Gates’in açıklaması

Amerikalı milyarder Bill Gates ve eşi Melinda Gates, yayınladıkları ortak bildiride şu sözlere yer verdi:

İlişkimiz üzerinde çok düşündükten ve çok çalıştıktan sonra, evliliğimizi bitirmeye karar verdik. Son 27 yılda, üç harika çocuk yetiştirdik ve tüm insanların sağlıklı ve üretken bir yaşam sürmesini sağlamak için tüm dünyada çalışan bir vakıf kurduk. Bu misyona olan inancımızı paylaşmaya devam ediyoruz ve vakıfta birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz, ancak hayatımızın bu sonraki aşamasında bir çift olarak birlikte büyüyebileceğimize artık inanmıyoruz. Bu yeni hayatta gezinmeye başlarken ailemiz için alan ve mahremiyet istiyoruz.
– Melinda Gates ve Bill Gates

Yaklaşık 130 milyar dolarlık servete sahip iş insanı Bill Gates ve eşi Melinda Gates kurucuları olduğu Bill & Melinda Gates Vakfı‘nın çalışmalarını birlikte sürdürmeye devam edeceklerini ifade etti. Melinda Gates daha önce yaptığı açıklamada evliliklerinin inanılmaz derecede zor olduğunu ve Bill Gates’in uzun saatler süren çalışmalarından dolayı ailesine vakit ayıramadığını belirtmişti. 1994’te evlenen çiftin Jennifer, Phoebe ve Rory Gates adında 3 çocukları bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz