Billie Eilish sosyal medya kullanmayı bıraktı!

0
887 Okunma
billie-eilish-sosyal-medya-kullanmayi-birakti-1

Genç yaşta büyük başarı yakalayan ve şarkılarıyla listelerde zirvede olan Billie Eilish sosyal medya kullanmayı bıraktı. Son zamanlarda çoğu tanınan ismin siber zorbalığa maruz kaldığı sosyal medya, insanların hayatını kötü etkilemeye devam ediyor.

Yeni medyayla birlikte insanlar sadece internette veya televizyonda görüp tanıdıkları kişiler hakkında istedikleri gibi kötü yorum yapabiliyorlar. Herkesin ulaşabildiği bu yorumlar ve paylaşımlar doğal olarak hedefteki ünlüleri kötü etkiliyor.

billie-eilish-sosyal-medya-kullanmayi-birakti

Billie Eilish sosyal medya kullanmayacak

Henüz 18 yaşında olan Billie Eilish ise sosyal medyada hakkında yazılanların ‘hayatını mahvettiğini’ belirterek artık sosyal medya kullanmayacağını açıkladı. Yaşının da küçüklüğü göz önünde bulundurulunca bu kararında haklı olduğu daha iyi anlaşılıyor. En son James Bond’un  yeni filmi ‘No Time To Die’ için bir şarkı yapan ünlü şarkıcı bu kaba sosyal medya kullanıcıları yüzünden hayranlarıyla iletişim kuramadığını ve etkileşiminin engellenmesini de sebep gösterdi.

Bir gazetecinin “Bu durumu iyileştirmek için ne yapabiliriz?” diye sorduğu soruya cevap veren Eilish, “Bilmiyorum ki dostum. İnternet trollerle dolu. Problem olan çoğunun çok komik olması. Bu yüzden kimse durmuyor” ifadelerini kullandı. Ardından “Uzun süre önce durmalıydım ancak hayranlarımla temas halinde kalmak istiyordum, onlarla konuşmaya devam etmek istiyordum. Maalesef insanlar bunu mahvetti” diye ekledi.

Billie’nin hayranı olduğu ve kendisi gibi çok genç yaşta büyük bir şöhrete kavuşan Justin Bieber ise bu konuda kendisine büyük destek verdi. Hatta düşüncelerini ifade ederken gözyaşlarını tutamadı ve “benim yaşadıklarımın aynısını yaşamasın onu korumak için elimden geleni yapacağım” dedi.

Şarkılarıyla hepimizi büyüleyen Billie Eilish’in daha fazla kötülüklerle karşılaşmamasını temenni ediyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz