Binnur Kaya Instagram hesabı açtı olay oldu!

0
712 Okunma
binnur kaya instagram

Ülkemizin en başarılı kadın oyuncularından Binnur Kaya, Kırmızı Oda dizisiyle izleyen herkeste büyük etki yarattı. Dizide canlandırdığı psikolog karakteriyle oyunculuğunu bir kez daha gözler önüne seren Binnur Kaya, bu büyük ilgiye kayıtsız kalamadı ve bir Instagram hesabı açtı. Binnur Kaya Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafları kırpmadan paylaşınca sosyal medyada olay oldu ve övgü dolu yorumlar almaya devam etti.

Binnur Kaya Instagram paylaşımlarıyla ortalığı yıktı

Avrupa Yakası’nda canlandırdığı birden fazla rolle oyunculuğunun ne kadar iyi olduğunu kanıtlayan Binnur Kaya, bunun dışındaki her karakteriyle de oyunculuğunu ispatladı. Ülkenin en iyi kadın oyuncuları arasında sayılan başarılı oyuncu son projesi olan Kırmızı Oda ile gündemden düşmüyor. Dizideki psikolog rolüne kendini vererek ve rolünü çok iyi şekilde yaparak izleyiciye bunu yansıtıyor.

https://www.instagram.com/p/CF-kwmVAvEM/

 

Başarılı oyuncu 127 bin takipçili Instagram hesabından fotoğraflarını kırpmadan paylaştı ve takipçilerinden bununla ilgili esprili olumlu yorumlar aldı. Daha sonra bu paylaşımlarıyla ilgili yorumlara istinaden kırpılmış haldeki fotoğraflarını paylaşarak açıklamaya esprili ve tatlı bir şekilde ”Bu da kırpılmışı:))) Kırpılmamışlar da orada dursun,baktıkça güleriz beraber:))))) Güler yüzlü uykular…” yazdı.

Binnur Kaya paylaştığı kırpılmamış fotoğraflarının altına gelen yorumlara ise ”Ne tatlısınız, bu hatam da burada dursun:)) Öğrenirim umarım:))” yanıtını verdi. Bu şekilde verdiği karşılıklarla sevenlerinin kalbinde bir kez daha taht kurmayı başardı. İşte Binnur Kaya’ya sosyal medya üzerinden gelen yorumlar…

 

https://twitter.com/misisipiceku/status/1313244942484021248?s=20

 

En çok indirilen uygulama hangisi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz