Bir TikTok yıldızı daha video çekerken hayatını kaybetti!

0
144 Okunma
Xiao Qiumei tiktok

Çin’de bir TikTok yıldızı olan Xiao Qiumei, video çekerken hayatını kaybetti. İşi sebebi ile çektiği videolar ile viral olan iki çocuk annesi Xiao Qiumei yanlış bir adım atarak 160 metre yükseklikten düşerek can verdi.

TikTok yine bir ölüme davetiye çıkardı

Xiao Qiumei Tiktok kazası

Sosyal medya devi TikTok zaman zaman akımları sebebi ile her yaş grubundan ölümlere konu oluyor. Trend videoların çekimi sırasında yaşanan vefatlar, popüler olmak isteyen kullanıcılar arasında da yaygın. Bu kez bir fenomenin başına gelen olay; Çin’in Quzhou kentinde gerçekleşti. Sosyal medya kanalaı için video çekemeye çalışan Xiao Qiumei 160 metre yükseklikteki vincin üzerine çıktı. Xiao Qiumei aslında video çektiği alanda çalışan profesyonel bir vinç operatörü. Mesleği ilke ilgili çektiği videolar sayesinde popüler olan genç kadın, yeni bir içerik hazırlarken hayatını kaybetti. İş arkadaşları çıktıktan sonra video çeken Xiao’nin geçirdiği kaza, eve geçmesi sebebi ile fark edildi. Fenomenin ailesi yanlış bir adım sebebi ile hayatını kaybettiği bilgilerini doğruladı.Sosyal medya platormlarında günlük ve iş hayatından içerikler paylaşarak fenomen olan kadın; iki çocuk annesiydi.

Geçtiğimiz günler de bir kadın yüksek bir alanda fotoğraf çekmeye çalışırken hayatından oldu. Sosyal medya  ve TikTok trendleri sebebi ile hayatını kaybedenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Bu durum yetişkinler kadar çocuklar arasında da yaygın. Özellikle henüz belli bir yaş sınırına gelmemiş çocuklar için kontrollü sosyal medya kullanımı önemsenmesi gerekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz