Black Friday indirimlerinde alınması gereken 5 ürün

0
607 Okunma
black friday

Tüm dünyada büyük indirimlerin yapıldığı Black Friday için sayılı günler kaldı. Bu indirim günlerinde birçok ürün normal zamanına göre büyük indirimlere giriyor. Sizin de uzun süredir almayı düşündüğümüz kişisel bakım ve ev ürünleri varsa listenize eklemeyi unutmayın. Black Friday indirimlerinden faydalanarak satın alabileceğiniz 5 ürünü sizler için listeledik.

Black Friday indirimlerinde kaçırmamanız gereken 5 ürün

Braun Silk Expert IPL Cihazı

Kişisel bakımını evde yapmayı tercih edenlerin gözdesi, ev tipi lazer epilasyon cihazları birçok kadının alışveriş listesinde yer alıyor. 400000 atımı ile uzun yılları kullanabileceğiniz Braun IPL cihazı, taşıma çantası, özel tıraş bıçağı ve mini düzeltici ile birlikte geliyor. Cihaz ayrıca cilt tanıma özelliği sayesinde teninize en uygun atımı yaparak olası tehlikelerden sizi koruyor.

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayın

FOREO BEAR

Cilt temizliği ürünlerinde bir numara olan FOREO, artık kırışıklıklar ve ince çizgilere de savaş açıyor. Evinizin konforunda en etkili yaşlanma karşıtı bakım sonuçlarını almanızı sağlayacak FOREO BEAR ile günde 3 dakikanızı ayırarak yüz kaslarınızı çalıştırabilir, daha sıkı ve dolgun bir cilde sahip olabilirsiniz. Mikro akım teknolojisi ile yüzünüze adeta spor yaptıran FOREO BEAR, patentli T-Sonic titreşimlerle de kan akışını hızlandırıp, masaj etkisi sağlıyor. Düzenli kullanımda profesyonel seviyede sonuçlar almanızı sağlayarak, yüz şeklini, sarkmaları ve ince çizgilerle kırışıklıkları iyileştirmeye yardımcı olan bu ürünü listenize eklemeyi unutmayın

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayın

Samsung Hava Temizleyici

Yaz aylarının bitimi ile beraber hepimiz evlere kapanmaya başladık. Özellikle şehir yaşantısının vermiş olduğu hava kirliliği, evdeki etkenler ile birleşerek daha sağlıksız ortamlara dönüşebiliyor. Siz ve aileniz için bir hava temizleyici edinerek evinizin standartlarını bir tık arttırmanız mümkün. Evdeki toz seviyesini gösteren ve 3 adımlı temizleme sistemi ile evinizin havasını sürekli temiz tutacak Samsung hava temizleyici; özellikle alerjik ve çocuklu aileler için sağlıklı bir ortam sunar.

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayın.

Philips Airfryer Fritöz

Kızartılmış yiyecekleri sıklıkla tüketiyorsanız kesinlikle evinizde bulunması gereken ürünlerden bir tanesi Fritözlerdir. Henüz evinizde bir fritöz yoksa indirimlerde listenize eklemeyi unutmayın. En sevdiğiniz yiyecekler tercihe göre çok az ya da sıfır yağ ile kızartmanıza imkan tanıyan bu Fritöz, önceden ayarlanmış pişirme programlarına sahip.

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayın.

Roborock S5 Max Vacuum Cleaner

Artık neredeyse tüm evlerde bulunan robot süpürgeler, ev temizliği zahmetini yarıya indiriyor. Özellikle çocuklu ve evcil hayvana sahip kişilerin severek kullandığı süpürgelerden henüz edinmediyseniz, indirim avantajlarından yaralanmayı unutmayın. Roborock S5 Max Vacuum Cleaner kir algılama sistemi ile evinizi daima temiz tutar. Süpürge ve paspas görevini aynı anda yapabilen ürün, özel kirler için farklı temizlik sunar.

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayın.

Black Friday indirimlerinden satın alabileceğiniz ürünleri sizler için listeledik. Siz de bu indirimden yararlanmak için favori listelerinizi şimdiden oluşturun!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz