Instagram yeni bir özellik kazandı: Rage Shake

0
382 Okunma

Sosyal medya platformları kendi arasında sürekli alışveriş halinde. Platformların beğenilen birçok özeliği rakip kanallar için yeni bir özellik olabiliyor. Biliyorsunuz ki Instagram’ın popüler özelliği Hikayeler aslında bir Snapchat özelliğiydi. Instagram yeni bir Snapchat özelliğini daha kopyaladı.

Instagram Rage Shake özelliği nedir?

Uygulama kullanımı sırasında karşınıza çıkan sorunlardan hızlıca kurtulmanızı isteyen Instagram; platforma yeni bir fonksiyon kazandırdı. Son zamanlarda sık yaşanan Instagram hatalarının üzerine gelen bu özellik oldukça pratik bir çözüm yolu. Rage Shake özelliği ile artık sorun yaşadığınız anda telefonunuzu sallayarak hata bildirebileceksiniz.

Rage Shake

Kullanıcıların birçoğu yaşadıkları sorun ile alakalı Instagram yetkilileri ile iletişime geçmeyi uzun bir süreç olarak görüyor. Artık mobil uygulamanızdan sorun bildirme işlemini yapmak çok kolay olacak. Özelliğin ana fikri ise Snapchat gibi görünüyor. Fakat özelliği ilk kullanan aslında Snapchat’te değil. Instagram ile aynı çatı altında yer alan Facebok zamanında bu özelliğe sahipti. Rage Shake fonksiyonunu kullanmak çok basit. Sorun yaşadığınız anda telefonunuzu salmanız yeterli. Bu sarsıntı ile bir ekran ortaya çıkacak ve size her şeyin yolunda olup olmadığına dair sorular soracak.

Samsung kilit ekranı kısayolları nasıl özelleştirilir?

Yeni özellik ile hata bildirmek artık daha kolay bu dolaylı yoldan hatalarında daha hızlı çözümlenmesine kapı aralayabilir. Yeni özellik hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Güncel haberlerden hemen haberdar olmak için sosyal medya kanallarından bizi takip etmeyi unutmayın. Bizi Instagram’dan da takip etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz