Bosch Fransız kapılı buzdolabı tanıtıldı!

0
977 Okunma

Her yıl şubat ayında Las Vegas’ta bir fuar düzenleniyor. Mutfak ve Banyo Endüstrisi Fuarı’nda o yılın en son çıkan ev elektroniği ürünleri sergileniyor. Dünyanın önemli büyük üreticileri yeni modellerini burada yarıştırıyor. Fuarda yeni modellerini görücüye çıkaran markalardan biri de Bosch. Bosch da etkinlikte Fransız kapılı buzdolabı serisi ile gövde gösterisi yaptı.

Bosch Fransız kapılı buzdolabı ailesi uzaktan bakılınca normal bir dolaba göre kısa ve oldukça sıradan görünüyor. Ancak yeni modellerin etkileyici tarafı içeride. Arkası diğer çoğu buzdolabı gibi paslanmaz çelik olan yeni Bosch 800 Serisi’nde çelik çerçeveli cam raflar bulunuyor. 

Bosch Fransız kapılı buzdolabı ailesinin içinde önemli noktalara konumlandırılmış raflar kullanılıyor. Bu raflar sayesinde yiyecekleri düzenli bir şekilde saklamak mümkün. FlexBar adı verilen raflar modüler yapıya sahip. Bu yüzden kullanıcı kendi isteğine göre iç kısmı düzenleyebiliyor ve istediği ferahlığı ayarlayabiliyor.

Serinin dondurucuları ise VitaFreshPro ismi verilen çekmecelerle donatılmış. Buradaki sıcaklık ve nem ayarı ürüne göre ayarlanabiliyor. 

Yeni buzdolabı modelleri önümüzdeki yıl Amerika Birleşik Devletleri pazarında satışa çıkacak. Fiyatları ise o zaman belli olacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz