Bridgerton 2. sezon hakkında bildiğimiz her şey

0
396 Okunma

Popüler dijital dizi ve film izleme platformu Netflix’in sevilen dizisi Bridgerton’un 2. sezonu heyecanla bekleniyor. Aralık 2020‘de yayımlanan dizi, kısa bir süre içerisinde platformun en çok izlenen yapımları arasına girmişti. Bu içeriğimizde listeleri alt üst eden dizinin yeni sezonu hakkında bildiğimiz şeyleri derledik.

Bridgerton ikinci sezon ne zaman çıkacak?

Bridgerton’un ikinci sezonun çekimleri 2021 baharında başlamıştı, ancak sette bir COVID-19 salgınının ardından Temmuz ortasında ara vermek zorunda kaldı. Ağustos ayının ortalarında çekimlere yeniden başlandı ve Netflix Eylül 2021’de ikinci sezonun 2022’ye kadar çıkmayacağını açıkladı. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan fragman ile dizinin 25 Mart 2022’de yayınlanacağı duyuruldu.

Bridgerton ikinci sezon ne hakkında olacak?

Bridgerton 2. Sezon, Julia Quinn’in aynı adlı kitap serisinin konusunu takip etmeye devam edecek. 1. Sezon, Bridgerton ailesinin en büyük kızı Daphne’nin aşk hikayesine odaklanırken, 2. Sezon, Jonathan Bailey tarafından oynanan Vikont Anthony Bridgerton’ın aşk hikayesine odaklanacak.

bridgerton-2-sezon-hakkinda-bildigimiz-her-sey-1

Regé-Jean Page geri dönecek mi?

Netflix, Hastings Dükü Simon Bassett olarak kalpleri çalan Page’in 2. Sezon için geri dönmeyeceğini doğruladı. Açıklamanın bir kısmı şu şekilde; “Sevgili Okurlar, tüm gözler Lord Anthony Bridgerton‘ın bir Vikontes bulma arayışına çevrilirken, Hastings Dükü’nü zaferle oynayan Regé-Jean Page’e veda ediyoruz” dedi. Dynevor ise Daphne olarak görünmeye devam edecek.

Yeni sezon oyuncuları kimler?

Page’in çıkışından günler sonra Netflix, Bridgerton kadrosunun dört yeni üyesini duyurdu. Charithra Chandran, Kate’in küçük kız kardeşi Edwina Sharma’yı oynayacak. Netflix’in Sex Education dizisinde Olivia’yı oynayan Simone Ashley, Anthony’nin sevgilisi Kate Sharma olarak Bailey’nin karşısında rol alacak. Theo Sharpe’ı Calam Lynch rolünü, Rupert Young ise “en dikkate değer ailelerinden biriyle bağlantısı olan tonun en yeni üyesi” Jack’i oynayacak .

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz