Bristl sonik titreşimli ve ışık terapili diş fırçaları ile mükemmel dişler!

0
223 Okunma
Yapılan testlere göre, Bristl titreşim ve ışık teknolojisi; dişlerdeki bakterilerde % 86 azalma sağlıyor

Bristl kıllı elektrikli diş fırçaları, dişlerimizi temizlemek ve korumak için hem ışık terapisini hem de sonik titreşimi kullanıyor.

Dişlerimizi temizlemek, beyaz dişlere sahip olmak ve diş eti sağlığımızı korumak amacıyla atlayamayacağımız günlük görevlerimizdendir. Brist elektrikli diş fırçası, dişlerimizin sağlığı için ışık terapisi ve sonik titreşim kombinasyonunu kullanıyor. Bristl diş fırçası, sıradan bir elektrikli diş fırçası gibi görünüyor ancak  bundan çok daha fazlası. Çünkü bu diş fırçası teknolojilerle dolu!

Bristl ışık terapisi, dişlerimizi temizler ve korur

Temizlemek için sadece titreşim kullanan diğer elektrikli fırçaların aksine Bristl, ek olarak ışık teknolojisini kullanarak diş fırçası teknolojisini bir adım daha ileriye taşıyor. Bu diş fırçası kıllarının diş temizliği için üç açık renk seçeneği var. Her biri dişlerimizi ve diş etlerimizi temizlemek, iyileştirmek ve korumak için özel bir yol sunuyor.Yapılan testlere göre, Bristl titreşim ve ışık teknolojisi; dişlerdeki bakterilerde % 86 azalma sağlıyor

Diş fırçası kılları, sakız dokularını rejenere ettiği ve diş etlerinde inflamasyonu azalttığı bilinen bir kırmızı ışık frekansı yayıyor. Çalışmalar, kırmızı ışığın hücreleri daha fazla DNA oluşturmaya, böylece daha fazla doku oluşturmaya ve diş eti dokusunu sıkı tutmaya yönlendiren “transkripsiyon faktörlerini” aktifleştirdiğini göstermekte.

Sonik titreşim teknolojisi, diş hekimleri tarafından tavsiye ediliyor. Çünkü; diş etlerimize zarar vermeden, en yüksek temizleme özelliğine sahip.

Elektrikli diş fırçası, dişlerimizi temizlemek için özelleştirilmiş üç titreşim ayarından seçim yapmamızı sağlıyor. Ayrıca,  ağız sağlığımızı korumak için Bristl,  diş fırçası kafalarının ne zaman değiştireceğini bilmemizi sağlayan bir abonelik sistemi sunuyor.

Yapılan testlere göre, titreşim ve ışık teknolojisi; dişlerdeki bakterilerde % 86 azalma sağlıyor. Her yerde, ağız sağlığını en üst düzeye çıkarmak isteyenler  Bristl kıllı fırçalarını,  IndieGoGo’da bulabilir.

https://youtu.be/oYgKhYnGEic

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz