Netflix akıllı indirme özelliği Android için yayınlandı!

0
195 Okunma
netflix akıllı indirme

İstediğiniz zaman, istediğiniz yerde, internet bağlantınız olmadan da Netflix’teki dizileri, filmleri ve belgeselleri izlemenizi sağlayan Netflix akıllı indirme özelliği artık aktif

Özelliğin gördüğü rağbet nedeniyle Netflix, bu uygulamanın teknolojisini geliştirdi. Artık indirdiğiniz bir bölümü izlemeyi bitirdikten sonra ‘akıllı indirme’ o bölümü silecek ve ardından otomatik olarak sıradaki bölümü indirecek. Akıllı indirme sadece Wi-Fi bağlantısı ile gerçekleşecek.

Netflix akıllı indirme özelliği nasıl kullanılır?

Yani bundan böyle ihtiyacınız olmayan dosyaları tek tek silmenize gerek yok. İzlediğini dizinin bir sonraki bölümüne geçiş yapmak çok daha kolay. Sizin sadece bir bölüm indirmeniz yeterli, akabinde diğer bölüm mobil cihazınızda hazır olacak.

Netflix’in üyelerine eğlence deneyimleri üzerinde daha fazla kontrol olanağı sunma hedefi doğrultusunda kullanıcılar ‘akıllı indirme’ özelliğini ne zaman kullanmak istediklerini seçebilirler.

Akıllı indirme ile indirmiş olduğunuz bölümden daha fazla alan kullanılmadığı gibi, sadece Wi-Fi mevcut olduğunda çalıştığından mobil verinizi kullanmıyor. Ek olarak, bu yeni özellik şimdilik sadece Android akıllı telefon ve tabletlerinizde aktif durumda olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz