Bu fırsatı kaçırmayın! Kısa bir süre için ücretsiz 6 iPhone uygulaması!

1
277 Okunma

Ücretsiz iPhone uygulamaları listesine kısa bir süreliğine, 6 uygulama daha eklendi. Şansınız varken bu uygulamaları kaçırmayın! İşte  iOS App Store’dan edinebileceğiniz en yeni ve en iyi fırsat  iOS uygulamaları!

DayCast Bro

 

Bu uygulamayı kullanarak, hem gelir hem de harcamalarımız dahil olmak üzere finansımıza ait verileri hızlı bir şekilde saklayabiliuoruz. DayCost Pro, değerli finansal bilgileri not etmek ve saklamak için sadece üç saniye ayırmamızın yeterli olduğunu düşünüyor. Ayrıca özelleştirilebiliyor ve son derece kullanıcı dostu!

Moody

Ruh halimizi hatırlamak genellikle zordur. Ancak Moody, bizlere yardım etmek için burada! Depresyondan kurtulmak, bipolar bozukluktan muzdarip olmamak veya sadece ruh halinizi geliştirmek istiyorsanız işte karşınızda ücretsiz iPhone uygulaması: Moody! Moody günlük hayatımızda, ruh halimizi takip edebilmemiz için günlük hayatımızı takip edebilmemize ve notlar yazmamıza yardımcı olur.

Mosa Lingua

 

MosaLingua ile İtalyanca öğrenmeye ne dersiniz? Etkili ve bağımlılık yaratan öğretme yöntemi, rekor sürede kelime hazinesi, anahtar sözcük öbekleri ve konjugasyonları ezberlememize yardımcı olur. Diyalog alıştırmalarını kullanarak, hem İtalyan anlayışını hem de konuşma becerilerini aynı anda geliştirmemize imkan sağlıyor.

Cool Weather

 

Günlük planlarımız, hava durumuna göre şekillenir. Bu uygulama planlarımıza yön vermemize yardımcı oluyor! Uygulamada, ilgilendiğimiz yerleri aratarak; hava durumları hakkında bilgi sahibi olabiliyoruz.

Better Habits

Günümüzün en iyi alışkanlıklarına artık sahip olmamız için bir destekçimiz var! Better Habits uygulaması, bilimsel araştırmalarla desteklenen alışkanlıklarla bizleri buluşturuyor. Uygulamanın özellikleri arasında, özel zorluk ayarları ve performansımıza göre büyüyen veya küçülen bir akıllı ilerleme çubuğu bulunuyor.

Barcode

Yeni ücretsiz iPhone uygulamalarının 6.’sı ise Barcode. Barcode, iPhone’umuz için en hızlı, en hassas ve en kullanıcı dostu QR okuyucu ve barkod tarayıcısıdır. Bu uygulama sayesinde: saf tanıma, Amazon ile fiyat karşılaştırması veya taranan bilgi için internette anında tarama yapabiliyoruz. Ayrıca, taradığımız herhangi bir kodun verilerini doğrudan kullanabilme özelliği de mevcut!

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz