İkili mikser 2 dakikada smoothie hazırlıyor!

0
801 Okunma

Son yıllarda sosyal medya kullanımlarının artmasıyla beraber yiyecek ve içecek rutinleri de değişti. Birçok Instagram profili, sağlıklı detoks çayları, detoks içecekleri ya da doyurucu özelliği olan smoothie gibi içeceklerin tariflerini veriyor. Ancak bunları yapmak için bir çırpıcıya ya da miksere ihtiyacımız var. Son dönemde popüler hale gelen smootie’ler için birçok mikser bulunuyor. Ancak ikili mikser ile iki dakikada içeceğiniz hazır hale geliyor.

Bu içecek rutinine bağlı olarak teknoloji de boş durmayarak, smoothie yapmak için özel mikserler geliştiriyor. Birçoğu gerçekten başarılı olduğu gibi aynı zamanda uygun fiyatlı.

ikili mikser

Fakat şimdi mevzubahis ettiğimiz şey hem yapacağınız smoothie’nin malzemelerini temizliyor hem de kısa süre içinde içeceğinize kavuşmanızı sağlayan bir ürün. Dual Mixer olarak adlandırılan bu ürüne biz ikili mikser diyoruz.

İkili mikser, biraz önce de bahsettiğimiz gibi kendine has bazı özelliklere sahip. Örneğin yeşil sebzelerden oluşan bir detoks içeceği hazırlamak istiyorsunuz. Normal şartlarda marul, salatalık ya da kabak gibi sebzeleri yıkamanız gerekiyor sonrasında dilimleyerek mikserin içine atmanız gerekiyor.

ikili mikser

İkili mikser hem zamandan hem de sudan tasarruf etmeyi sağlıyor

Ancak bu ürün sizin besinleri yıkamanıza gerek kalmadan, su dolu haznesiyle temizlenmesini sağlıyor. Böylelikle sizin sadece detoks içeceğiniz için malzemeleri seçip doğramanız gerekiyor, hepsi bu.

Ustaca düşünülmüş bir tasarıma ve özelliklere sahip olan ikili mikser, size yalnızca zaman kazandırmakla kalmıyor aynı zamanda, aynı haznede ürünleri karıştırmadan önce yıkama kabiliyeti ile su tasarrufu sağlıyor.

ikili mikser

Bu mikserin çalışma prensibini de merak ediyorsanız onun hem karıştırma hem de temizleme özelliğini, çamaşır makinelerinde bulunan çalışma prensi fikrinden aldığını söyleyelim. Sürdürülebilir ve şık bir ürün olan bu mikser, cam haznesi ve çelik takviyeli bıçaklarıyla sağlam bir duruş sergiliyor.

Evinizi akıllandıran Dyson V11 süpürgeyi inceledik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz