Evinizi akıllandıran Dyson V11 süpürgeyi inceledik

0
3.282 Okunma

Bir elektrikli süpürgeden neler bekliyorsunuz? İyi temizlemesi, hafif olması, belki de sesli çalışmıyor olması. Bu saydıklarımızın hepsi ve daha fazlasına sahip olan dikey süpürge Dyson V11 gücünü ve çalışma süresini öyle akıllıca ayarlıyor ki evinizin her yerine kısa sürede ve kolayca ulaşabiliyorsunuz. Gelin merak ettiklerinizi Dyson V11 kablosuz süpürge inceleme videosu ile cevaplandıralım.

Dyson V11 kablosuz süpürge inceleme

Gücünü otomatik olarak ayarlayan Dyson V11 Dynamic Load Sensor (DLS) sistemi sayesinde süpürge başlığındaki direnci saniyede 360 kez kontrol ederek halılarla sert yüzeyler arasındaki geleneksel ayak geçişini ortadan kaldırıyor. Bu sayede zemin değiştikçe V11 zemine uygun ayarını seçiyor.

Satın almak ya da ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri inceleme videosuyla baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Dyson V11 kablosuz süpürge adeta bir robot

Karşımızda adeta bir canavar bulunuyor. Tozları yakalayan bir canavar! Güçlü üç temizleme modu bulunan süpürgenin Boost modunda karşımıza turbo mod diyebileceğimiz bir ayar çıkıyor. Dyson‘ın en güçlü, akıllı süpürgesi olarak tanımlanan V11 bu mod ile diğer modeline kıyasla çok daha güçlü.

Otomatik moda bakıldığında aslında klasik otomatik modların aksine hissederek gücün ve çalışma süresinin ideal dengesine geldiğini görüyoruz. Dyson V11’in Eco modu ise daha uzun temizlikler için ideal. 60 dakikaya kadar kullanım sağlayan süpürge haleflerine göre birkaç adım ileride duruyor.

Dyson V11

Akıllı demiştik ya gerçekten de akılı bir süpürge var karşımızda. Gerçek zamanlı akıllı bilgi veren Dyson V11, LCD ekran ile seçilen güç modu, kalan çalışma süresi, filtre bakımı ve tıkanma bildirimleri dahil anlık performansı gösteriyor.

Piller en iyi performansı vermesi için Dyson Cyclone V10 süpürgeden yüzde 20 daha fazla emiş gücü sağlaması için daha büyük ve daha yüksek kapasiteli nikel-kobalt-alüminyum katotlara sahip.

Dyson V11 dijital motoru dakikada 125 bin devre sahip ve bu motor Dyson’ın şu ana kadar ürettiği en güçlü motorlu süpürge olarak tanımlanıyor. Yüzde 40 olarak büyüyen haznesi, daha az durma anlamına gelirken ‘doğrult boşalt’ sistemi haznenin kolayca ve hijyenik şekilde boşaltılmasını sağlıyor.

Kablo derdiyle sizi hiç uğraştırmayan Dyson V11 duvara monte edilmiş şarj yuvasına yerleştirilerek kolayca şarj oluyor. Nikel/ mavi renk seçeneğine sahip olan bu süpürge, Türkiye’de 4 bin 999 TL’ye alıcı buluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz