Cem Yılmaz imzalı Erşan Kuneri yayınlandı!

0
267 Okunma

Netflix Türkiye yapımları her geçen gün artıyor. Cem Yılmaz imzalı yeni dizi Erşan Kuneri dün akşam yapılan Gala sonrası yayına girdi. İşte detaylar

Erşan Kuneri dizisi yayında

netflix-ersan-kuneri-dizisi-icin-fragman-yayinladi

Meraklı gözlerin üzerinde olduğu Erşan Kuneri için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Dizi dün akşam yapılan Gala sonrası Netflix’te yerini aldı. Cem Yılmaz’ın daha önceki filmlerinden çıkan Erşan Kuneri karakteri izleyiciler tarafından büyük ilgi görüyordu. Karaktere özel olarak hazırlanan bu dizide; Cem Yılmaz’da dahil olmak üzere bir çok ünlü isim yer alıyor.

Dizi oyuncuları; Cem Yılmaz, Ezgi Mola Zafer Algöz, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Can Yılmaz, Baran Akbulut, Nilperi Şahinkaya ve Çağlar Çorumlu.

Dizinin konusu Erotik film yapımcısı Kuneri’nin etrafında dönüyor. 1970 ve 80 yılları arasında geçen dizide Kuneri Film şirketinin sahibi rolünde Cem Yılmaz yer alıyor. Dizi hakkında yapılan açıklama şu şekilde;

“70’ler erotik sinemasında büyük bir başarı yakalayan Erşan Kuneri, farklı türlere de el atmaya karar verir. Kuneri, sektörden partnerleri olan Alev, Altın Oran, Miki Muammer, Seyyal, Kaya Akın, Firdevs ve Payro Kemal ile birlikte farklı film türlerini denemek için harekete geçer.”

Diziyi Netflix platformundan izleyebilirsiniz.

Netflix ücretleri bu ay sonrası tüm kullanıcılarına zamlı fiyatları yansıtacak. Geçtiğimiz aylarda yeni bir zam ile gündeme gelen platform, eski kullanıcılarını bir kibarlık yapmıştı. Güncel fiyatları eski kullanıcılarına hemen yansıtmayan platform bu ay itibari ile tüm kullanıcılarından aynı ücreti alacak.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz