Chrome’u sessize alan eklenti AutoMute

0
196 Okunma

Google Chrome, en çok kullanılan tarayıcıların başında geliyor. Hepimizin iş veya kişisel hayatında sık sık ziyaret ettiği bu tarayıcının en çok şikayet edilen özelliği, aniden açılan reklamlar ile arka planda çalan sesler. Özellikle iş yerinde bilgisayarınızın sesi açıksa sekmeler arasında gezinirken aniden müzikler çalmaya başlayabilir. Sizde bu durumdan rahatsızsanız AutoMute eklentisini kurarak arka planda açılan seslere engel olabilirsiniz.

Chorme AutoMute eklentisi nedir?

AutoMute,Chrome tarayıcıda arka planda çalan sesleri otomatik olarak kapatmanızı sağlayan üçüncü taraf bir yazılımdır. Bu eklenti ile yeni sekmeler açtığınızda sizin yetkiniz olmadan açılan reklamlardaki sesler artık sizi rahatsız edemeyecek.

chrome AutoMute eklentisi

Chrome web mağazası üzerinden ücretsiz olarak bir kaç adımda kurabileceğiniz bu eklenti ile istemediğiniz sitelerin arka planda çalmasını engelleyebilirsiniz. Dilerseniz YouTube gibi arka planda sürekli çalmasını istediğiniz siteleri beyaz listeye ekleyerek müzik keyfinize devam edebilirsiniz. Tarayıcınızın sağ üst kısmına ikon ile kısayolu oluşan programın ayarlarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Dilediğini zaman eklentiyi etkisizleştirebilir veya beyaz listede olmayan ama o an için çalmasını istediğiniz sekmelerin sesini açabilirsiniz.

Hem Türkiye hem de dünya da en çok kullanılan tarayıcı Chrome’un web mağazasında, tarayıcınıza eklentiler kurarak özelleştirebilirsiniz. Tamamen kendinize göre özelleştirebileceğiniz bu tarayıcının eklentilerinin neredeyse tamamı ücretsiz.

Chorme AutoMute eklentisine buradan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz