Bu akıllı saat diğerlerinden çok farklı!

0
268 Okunma

Viyana menşeili saat markası What?, ilham veren sözlerden yola çıkarak çok farklı bir saat tasarladı.

What?, geleneksel yöntemlerden kaçınarak, farklı ve yararlı bir tasarım anlayışıyla bir saat geliştirdi.Quotes Watch serisindeki saatler, kullanıcılarının sürekli olarak ilhamlarını korumayı hedefliyor.

Kendi ilhamınızı belirleyin

http://https://www.youtube.com/watch?v=4agjMBOvTvM

Saatler, ekranda çıkan ilham verici sözler ile kişileri motive ederken kimi zaman gülümsetiyor, kimi zaman aile, aşk, inanç ile ilgili konularda ilham verirken düşündürüyor.Örnek vermek gerekirse sabah koşusundasınız ve yoruldunuz, saat üzerinde önceden belirlediğiniz ilham veren söz bir anda ekranda beliriyor ve diyor ki; Vazgeçmek üzereyken neden başladığını düşün.

Ya da saatinize bakıyorsunuz ve saatinizin ekranında ”Saat bir ilüzyondur” sözünü görmeniz olası. Tabii ki bu sözler sizin belirlediğiniz sözler oluyor, yani tamamen farklı sözler seçebilirsiniz.Saat ile birlikte entegre olan What? uygulaması sayesinde istediğiniz kategoride sözü seçiyorsunuz ve ekranınızda hangi sözün görüneceğini belirlemiş oluyorsunuz.

Saatin diğer dikkat çeken özellikleri ise kendiniz için oluşturduğunuz kişisel mesajınızı ekranda görüntüleyebiliyorsunuz ve en sevdiğiniz Twitter hesaplarına bağlanarak attıkları Tweetleri ekranınıza bakarak okuyabiliyorsunuz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz