Çift bataryalı Kablosuz dikey süpürge LG CordZero deniyorum?

0
415 Okunma
LG CordZero A9K

Yeni bir kablosuz dikey süpürge önerisi ile karşınızdayız. LG markasına ait, kablosuz süpürgeden beklentilerinizi yükseltecek bu yeni model; uzun yıllar kullanıma uygun. Yıkanabilir filtre, farklı başlıklar ve yedek batarya gibi vazgeçilmez özellikleri olan LG CordZero A9K modeline gelin yakından bakalım.

LG CordZero A9K Kompresörlü Dikey Süpürge özellikleri

Akıllı uygulama ile desteklenen yeni kablosuz süpürge; AEROSCIENCE Power Drive Nozzle teknolojilerine sahip. Bu özellikler sayesinde toz parçacıklar daha güçlü emiliyor ve parçalanıyor. Ürünün en dikkat çeken özellikleri arasında değiştirilebilir batarya var. Bu özellik sayesinde hem uzun yıllar kullanım hem de büyük evlerde etkin kullanım sağlayabiliyorsunuz. Kullanım süresi ise şu şekilde;

  • Normal mod: 100 dakika,
  • Güç modu: 22 dakika
  • Turbo mod: 12 dakika

Normal modda başarılı süpürme sunan makineyi çift batarya özelliği ile uzun süre kullanabileceksiniz. Makineyi uzun ömürlü yapan bir diğer özellik yıkanabilir 5 kademeli filtre sistemi. Yıkanabilir filtreler toz taneciklerini 5 farklı boyuttaki tanecikleri özel olarak hapsediyor. 3 farklı şekilde şarj olan makineyi, duvara monte şeklinde saklayabilirsiniz. LG CordZero A9K Kompresörlü Dikey Süpürgenin 10 yıl motor garantisi bulunuyor. Farklı başlıkları sayesinde her alanda kullanabileceğiniz süpürgenin ayrıca uzayıp kısalan teleskkopik kolu bulunuyor. Süpürge hakkındaki tüm detaylara ve deneyimlere yer verdiğimiz videomuza buradan ulaşabilirsiniz.

Kablosuz Dikey Süpürge hakkındaki yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz