Cildi görmeden, cilt tonuna göre tavsiyeler veren PowerMatch!

0
143 Okunma

Makyaj malzemesi seçerken doğru tonu bulmak son derece önemli. Denemeden almak ise neredeyse imkansız. Ancak teknoloji odaklı kozmetik markası IL MAKIAGE bu algıyı tamamen yıkmak için hazırlanıyor. Şirket, cilt için mükemmel renk tonunu bulabilecek bir algoritma geliştirdiğini duyurdu. Üstelik bunun için belirli soruları cevaplamak yeterli.

700’den fazla cilt tonu hakkında yüz binlerce veri toplayan şirket mükemmel tonu tahmin etmek için makine öğrenmesinden faydalandı. PowerMatch ismi verilen ürün yüzde 90 oranında bir doğruluk payına sahip. Bu da müşterilerinin satın alma kararı vermeden önce uygulamanın söylediklerine inanabileceklerini gözler önüne seriyor.  Cildi test eden PowerMatch daha sonrasında kişiye 50 renkten oluşan geniş bir yelpaze sunuyor. Bunu yaparken sizden herhangi bir fotoğraf almasına ya da cildinizi görmesine gerek yok.

Yıllarca doğru tonu bulmak için yapmadığı kalmayan çoğu kadın için son derece faydalı bir test olan ürünün bedeli 44 dolar. Bu test sayesinde kadınlar kozmetik satın alması için e-ticarete daha fazla yönlenebilir.

Tüketicinin yeni makyaj ürünlerini daha kolay deneyebilmesinin önünü açan IL MAKIAGE, alışveriş deneyimini geliştirmeye odaklanmış durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz