Clubhouse artık kullanıcılarına para kazandıracak

0
195 Okunma
Clubhouse

Kullandığı özellikler ile popüler olan Clubhouse uygulamasından bir güzel haber daha geldi. Uygulama artık kullanıcılarına para kazandıracak. Farklı tarzıyla sosyal medya platformlarından bir adım öne çıkmayı başaran uygulama, artık kullanıcıların gözdesi haline gelecek

Clubhouse ile gelir elde etmek mümkün olacak

Clubhouse

Platform kullanıcılarına telif hakkı adı altında ücret ödemesi yapacak. Aslında birçok kullanıcı böyle bir atılım bekliyordu. Fakat bu durum ile ilgili her hangi bir atılım yapılmamıştı. Clubhouse Creator First programı olarak duyurulan bu sistem ile zamanla tüm kullanıcılar para kazanabilecek.

Clubhouse Creator First programının detayları

Program şimdilik sadece 20 adet içerik üreticisine hizmet veriyor. Bugün Twitter resmi hesap üzerinden duyurulan programın amaçları arasında sadece para kazanmak değil daha fazla kullanıcıya ulaşmakta yer alıyor. Üstelik uygulama şimdilik 20 kişiyle sınırlı olsa da herhangi bir ülke sınırlaması bulunmuyor. Kişi sınırının kalkması ile programa kaydolmak için ülke sıralaması beklememize gerek kalmayacak.

Clubhouse gelir sağlamanıza imkan tanıyan bu özelliği için şu açıklamayı yaptı;

“Clubhouse Creator First, Clubhouse’daki hevesli içerik üreticilerinin harika sohbetler düzenlemesine, kitlelerini oluşturmalarına ve para kazanmalarına yardımcı olmak için tasarlanmış bir hızlandırma programıdır. Eğer siz de bunun bir parçası olmak istiyorsanız lütfen başvuru yapın!”

Peki bu programa nasıl başvuracağız? Programa başvurmak isteyen kullanıcılar için bir başvuru linki oluşturdu. Bir form sayfasına yönelen linkten gerekli kişilik bilgilerinizi girerek ilk adımı tamamlayabiliyorsunuz. Fakat başvuru bununla bitmiyor. Clubhouse de ne tür içerikler oluşturduğunuz ve günlük erişim sayısı gibi faktörüler de soruluyor. Bunun ardından 3 dakikalık bir ses kaydı oluşturuyorsunuz. Tüm bu koşulları yerine getirdiğinizde başvurunuz tamamlanmış oluyor. Eğer olumlu bir geri dönüş varsa bunu mail yoluyla size aktarıyorlar.

Clubhouse bir ülkede daha engellendi

Şimdilik sadece iOS tarafında kullanılan ve buna rağmen büyük bir kitleye hitap eden uygulama, kullanıcılar tarafından vazgeçilmez hale gelme yoluna gidiyor. Kullanıcılar tarafından sevilerek kullanılan Clubhouse şimdiden iki ülkede engellendi. Üstelik engellemelerden bir tanesi daha dün gerçekleşti. Fakat hem geliştiriciler hem de kullanıcıların uygulamayı çok seviyor.  Siz de uygulama üzerinden para kazanmak istiyorsanız başvurunuzu buradan yapabilirsiniz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz