Clubhouse ‘un yeni yüzü Drue Kataoka kimdir?

0
446 Okunma
Drue Kataoka kimdir

Bu yıl ortaya çıkan ve kullanıcıların ve sosyal medya platformların ilgi odağı haline gelen Clubhouse; yeni bir logo ile karşımızda. Alışageldiğimiz durumdan farklı olarak Clubhouse sabit bir logo kullanmıyor. Daha önce iki farklı sanatçıya yer veren uygulamanın yeni yüzü Drue Kataoka oldu.

Clubhouse logosu değişti! Drue Kataoka kimdir?

Drue Kataoka

Logolarında sanatçı yüzlerine yer veren uygulama, güncelleme ile yeni bir yüze kavuştu. Japon asıllı ses sanatçısı ve aktivist Drue Kataoka Clubhouse’un bu ay logosu oldu. 5 yaşına kadar Japonya’da daha sonra California’da yaşayan Kataoka; liseyiSacred Heart School‘da, üniversiteyi ise Stanford University’de tamamladı. Okuduğu üniversitede öğrenim görevlisi olan annesi ve siyaset bilimcisi babasının etkisiyle sanatçılığının yanı sıra politik yorumlarıyla da ön plana çıktı . Yaptığı çalışmalar doğrultusunda 2012 de Davos’ta gerçekleşen Dünya Ekonomik Forumu zirvesinde Genç Küresel Lider ödülünü kazandı. Kataoka, sanata ve spora oldukça ilgi duyuyordu. İlk eseri lavi sanatı ile ilgiliydi. Fakat birçok spor ve dans dalında da ilerlemeye devam etti.

Twitter’dan kullanıcılarına para kazandıracak yeni yöntem

Sürekli olarak yenilenen Clubhouse logosunun bu ay ki yeni yüzü Drue Kataoka oldu. Farklı logo anlayışı ile sanatçılara bir nevi destek çıkan Clubhouse; güncellemeler ile yeni sanatçılara yer verecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz