Twitter’dan kullanıcılarına para kazandıracak yeni yöntem

0
171 Okunma

Popüler sosyal medya platformu Twitter, bir süredir kullanıcıların para kazanabilecekleri bir sistem üzerinde çalışıyordu. Sızıntılara göre platforma, kullanıcıların içerik üreticilerine ödeme yapabilecekleri ‘bahşiş kutusu’ özelliği geliyor.

Twitter’dan “bahşiş kutusu” girişimi

Jane Manchun Wong tarafından keşfedilen özelliğe göre sosyal medya devi, kullanıcıların profiline “Tip Jar” yani “Bahşiş Kutusu” olarak adlandırılan yeni bir seçenek ekleyecek. Eklenecek bu seçenek sayesinde, takip ettiğiniz ve destek olmak istediğiniz kullanıcılara ödeme yapabileceksiniz.

Söylentilere göre özellik, “Süper Takip” isimli ücretli abonelik sistemi ile beraber platforma eklenecek. Twitter’ın sesli sohbet uygulaması Spaces için duyurulan hizmeti kullanmak isteyen kullanıcılar, beş farklı ödeme yönteminden birini seçerek, işlemi gerçekleştirecek. Uluslararası ödeme yöntemleri ise şunlar olacak; Bandcamp, Cash App, Patreon, PayPal ve Venmo. Son olarak sık sık yeni özellikler ile gündeme gelen Twitter’ın “Tip Jar” özelliğini aktif edip etmeyeceği henüz bilinmiyor.

Twitter Türkiye temsilcisi belli oldu! İşte detaylar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz