Clubhouse yeni özelliği ile sohbete samimiyet katıyor: Wave Bar

0
169 Okunma
Clubhouse Wave bar dalga çubuğu

Sosyal medya platformlarına yeni bir soluk getiren Clubhouse, etkileşimi kolaylaştıracak özelliğini duyurdu. Artık kimin çevrimiçi olduğunu görmeniz Wave Bar ile çok kolay olacak. İşte ayrıntılar.

Clubhouse Wave Bar ile sohbet odaları artık daha aktif olacak

Canlı ses platformu Clubhouse, güncelleme ile yeni bir özellik duyurdu. Platform içerisinde artık kimin aktif olduğunu görmeniz mümkün. Ekranın üst kısmında yeni bir çubuk var. Wave Bar olarak isimlendirilen bu yeni alanda çevrimiçi kullanıcılara etkileşime geçmeniz kolaylaşacak.

Clubhouse Wave bar dalga çubuğu

Yeni tasarlanan arayüz ile kullanıcılar, çevrimiçi arkadaşlarını doğrudan bir odaya davet edecek. Blog yazısı ile konuya açıklık getiren Clubhouse, yeni özelliğin etkileşimi hızlandıracağını ve kolaylaştıracağını ifade ediyor. Bu çubuk sayesinde artık anlık sohbetler yapabileceğiniz odalar kurmak daha hızlı ve kolay olacak. Sohbete katılmak için sadece el sallamanız yeterli.

Clubhouse Wave bar dalga çubuğu

Artık daha günlük ve özel sohbetler ile etkin olacak platform konu hakkında bir açıklama da yapıyor;

“Artık arkadaşlarınıza el sallayabilir ve onları sohbete davet edebilirsiniz. Waves artık özel odalar yerine sosyal odalar açacak. Böylece konuşmacıların arkadaşları sohbete katılabilir ve konuşmacılar arkadaşlarına ping atabilir. Ayrıca sosyal odaların üst kısmında arkadaşlarınıza hızlı bir şekilde ping atabilmeniz için yeni bir ping çubuğu var.”

Ayrıca eğer isterseniz bu odaları gizli tutabileceksiniz. Yeni sosyal sohbet odaları sayesinde platformun daha aktif hale gelmesi bekleniyor. Wave bar özelliği henüz test aşamasında. Clubhouse, bu özelliğini bazı şanslı Android ve iOS kullanıcılarında test edeceğini açıkladı. Özelliği kullanma şansı olanların deneyimlerini herkesle paylaşmasını istiyor.

Netflix duyurdu: Resident Evil efsanesi bir kez daha canlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz