Netflix duyurdu: Resident Evil efsanesi bir kez daha canlanıyor!

0
159 Okunma
resident evil

Popülaritesi hiç tükenmeyen Resident Evil efsanesi için yeni adres belli oldu. Birçok film ve diziye konu olan efsane bu kez Netflix dizisi olarak karşımıza çıkacak. İşte yeni dizi hakkındaki ayrıntılar.

Netflix, Resident Evil dizi tarihini açıkladı

Bu zamana kadar birçok film ve oyuna konu olan Resident Evil; bu kez Netflix’in kadrajına girdi. Sevilen oyun serisi için dizi uyarlayan platform, yeni dizi hakkında paylaşımda bulundu. Dizinin geleceği 2020 yılından belliydi. Fakat uzun süredir hakkında konu geçmiyordu. Netflix dizi ile ilgili 3 poster yayınlayarak yayın tarihini açıkladı.

Resident Evil, oluşturduğu evrenle adeta bir efsane oldu. Birçok film ve oyuna ilham olan bu efsanenin dizi olması hayranlarını sevindirmişti. Heyecanlı bekleyiş için resmi tarih verildi. Posterlerden de anlaşıldığı üzere dizi 14 Temmuz tarihinde vizyona girecek. Netflix dizi ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Yıl 2036! Ölümcül bir virüsün küresel bir kıyamete yol açmasından 14 yıl sonra, Jade Wesker, kana susamış enfekte ve çılgın yaratıklar tarafından istila edilen bir dünyada hayatta kalmak için savaşır. Bu mutlak katliamda Jade, New Raccoon City’deki geçmişinden, babasının Umbrella Şirketi ile olan tüyler ürpertici bağlantılarından ama daha çok kız kardeşi Billie’nin başına gelenlerden musallat olur.”

Netflix’te izleyebileceğiniz 5 yemek programı

 

Dizide birçok korku ögesine yer verileceği daha önce yapılan açıklamalarda ortaya çıkmıştı. Milla Jovovich’in başrol oynayacağı dizi ile ilgili diğer ayrıntıları paylaşmaya devam edeceğiz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz