Clubhouse’a yeni özellikler geliyor

0
688 Okunma
Clubhouse

Son zamanların en popüler uygulaması Clubhouse kurucularından kullanıcıları sevindirecek haber geldi. ClubHouse kullanıcıları için sınırlar ortadan kalkıyor.

Clubhouse nedir? Nasıl katılabiliriz?

Hayatımıza birden giren ve merkezine konumlanan Clubhouse kısa sürede inanılmaz kullanıcı sayılarına ulaştı. Influencerlar, sanatçılar, siyasi liderler, dünya liderleri gibi birçok önemli insanı Clubhouse’ta açılan odalarda görüyoruz. Kullanıcılar belirli konular üzerinde odalar açarak tartışıyor, fikir alışverişinde bulunuyorlar.

Geçtiğimiz günlerde Elon Musk Clubehouse’ta bir oda açmış, çeşitli konular üzerine gelen soruları cevaplamıştı. Asıl dikkat çeken nokta ise odadaki katılımcı sayısı olmuştu. Katılımcı sayısı 5 bini bulduğu için sınıra ulaşmış, kalanlar odaya girememişti. Odaya katılan kullanıcılar ise yasal olmayan bir yöntem ile konuşmaları kaydederek yayınlamıştı.

Clubhouse’un kurucuları  Paul Davison ve Rohan Seth, “Clubhouse Townhall” adında bir oda açarak soruları yanıtladılar. Gökhan Yücel ise Twitter hesabından odada konuşulanları aktardı. Kurucular, 5 bin kullanıcı limitinin yakında kaldırılacağını söylediler.

Odada konuşulan bir diğer dikkat çeken konu ise, odalara katılım için ücret alınmasıydı. Paul, bu özellik için bir sistem geliştireceklerini ve her bir oda veya konuşmacı için ücret olacağını söyledi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz