WhatsApp’tan yeni özellik: Sessiz video

0
226 Okunma

WhatsApp, yaptığı güncellemeler ve yeni gizlilik politikaları ile gündemden düşmüyorken yeni bir güncelleme duyurusunda daha bulundu. Şimdilik sadece Google Play Beta Programı’ndaki kullanıcılara sunulan özellik sayesinde uygulama üzerinden göndereceğiniz videoların sesini kaldırabiliyorsunuz.

WhatsApp süreli mesajlar kullanımda!

2.21.3.13 beta güncellemesini yayınlayan WhatsApp şimdilik sadece Android platformundaki Beta kullanıcılarının deneyimleyebileceği bir özellik yayınladı.

WABetaInfo’nun verdiği bilgilere göre, Mute video (Sessiz Video) özelliği ile kullanıcılar bir videoyu paylaşmadan önce sesini kaldırabilecek. Halihazırda WhatsApp üzerinden video gönderirken karşınıza çıkan düzenleme ekranına sesi kısmanız için bir seçenek eklenecek.

Kullanımı oldukça kolay olacak sessiz video özelliğine Instagram’dan aşinayız. Instagram’da hikaye paylaşmadan önce sesini kısabilmemiz oldukça kullanışlı bir özellik. Bu özelliğin WhatsApp kullanıcıları için de büyük bir avantaj olacağı konuşuluyor.

WhatsApp, mute video özelliğini kullanıma tamamen açmadı. Kısa zaman içinde tüm beta kullanıcılarının özelliği deneyimlemesi bekleniyor. Geçtiğimiz ay yeni gizlilik sözleşmesi ile gündemden uzun bir süre düşmeyen uygulamanın bu tür geliştirmeler ile eski popülerliğini kazanması amaçlanıyor. Son verilere göre 2021 Ocak ayında indirilen uygulamalar arasında WhatsApp düşüşte. 

Sizce bu düşüşe engel olacak güncellemeler gelir mi? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz