Clubhouse’un yeni rakibi Reddit Talk

0
239 Okunma
Reddit Talk

Popüler uygulama Clubhouse neredeyse tüm platformları peşinden sürüklüyor. Çıktığı günden bu yana sürekli yeni bir rakip ile karşılaşan Clubhouse’un yeni rakibi Reddit Talk oldu.

Reddit Talk Clubhouse’a rakip oluyor

Twitter, Facebook gibi bir çok sosyal medya devinin rakip olduğu Clubhouse, halen Android tarafından kullanılamıyor. Kullanıcıların uygulamaya olan ilgisi ve Android tarafında ki eksikliği diğer kanalların dikkatinden kaçmadı. Her geçen gün yeni bir rakip haberi ile gündeme gelen Clubhouse, bu kez de Reddit ile gündemde. Dünyanın en büyük internet platformlarından Reddit; uygulamaya rakip olacak yeni bir özellik getirdi. Şimdilik kısıtlı kullanıcı tarafından deneyimlenebilen uygulama; sesli sohbet imkanı sunuyor. Oldukça renkli bir tasarım ile karşımıza çıkan Reddit Talk; kısa zaman da tüm kullanıcılar için aktif olacak.

Reddit Talk

Android tarafında halen bir uygulama yayınlamayan Clubhouse uygulaması için çalışmalar sürüyor. Aynı zaman da Facebook tarafından gelen yeni Clubhouse alternatiflerini buradan inceleyebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz