Çocuğunuzun yaratıcılığını geliştirecek oyuncak!

0
282 Okunma

3Doodler‘ın tasarladığı ve ‘Start‘ adını verdiği 3D kalem yazıcı oyuncak, çocuların hayal dünyalarını genişletmelerine imkan veriyor.

Start kalem yazıcı seti, çocukların istedikleri objeleri çizmelerini sağlayarak yaratıcılıklarını bir üst seviyeye çıkarmalarına da olanak sağlıyor.

Toy Fair 2018‘de tanıtılan Start setleri, HexBug ile işbirliği yaparak oluşturuldu. Böcek şekilleri, bacağı ve gövdesi gibi bölümlerin Doodle kalıpları ile gelen setler ile çocuklar gerçekten hareket eden böcek ve benzerlerini tasarlayabiliyor ve bunları arkadaşlarının tasarladıklarıyla birlikte yarıştırabiliyorlar.

Çocuklar minyatür roller coasterlar yapabilecekler

Yine HexBug ile birlikte STEM aktivite kitleri tanıtan 3Doodler, çocukların bu kitler ile kalemsiz bir şekilde detaylı dinazorlar oluşturabilecekleri, bilim ve mühendislik alanlarında yaratıcılıklarını kullanabilecekleri seçenekler sunuyor. Son serisinde çocukların kendi heykellerini yapmalarına olanak sağlayan oyun kiti ile robot dinazorlar, böcekler, 3D yazdırılan minyatür roller coasterlar yapılabiliyor.

Seçeneklerini daha da geliştiren şirket, gözlüklerden tatlılara birçok farklı alanda da ürün oluşturmalarına imkan veriyor.  Mayıs ayında 60 dolardan satışa sunulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz