Çocuklar için en iyi 4 boyama uygulaması

0
1.237 Okunma

Dijital dünyanın çocukları, boş vakitlerini teknolojik cihazlarla geçirmeyi tercih ediyor. Kimi televizyondan çizgi film izlemek isterken, kimisi tablet ve telefonlardan oyunlar oynamak istiyor. Anne ve babalar ise çocuklarının gelişimine faydalı olacak aktivitelerle vakit geçirmesinden yana.

Bu içeriğimizde hem çocukları hem de ebeveynlerini düşünerek; çocuklar için en iyi 4 boyama uygulamasını derledik.

Çocuklar için boyama kitapları

cocuklar-icin-en-iyi-4-boyama-uygulamasi-1

4 yaş üzeri tüm çocukların severek oynayacağı Çocuklar için boyama kitapları, en iyi 4 boyama uygulamasından biri. Çocuk eğitimi alanında uzmanların katılımıyla hazırlanmış bu oyun çocukların yaratıcılık gelişimine katkı sağlamakta. Ayrıca uygulamanın içerisinde 144 boyama sayfalı 9 konu paketi bulunmakta.

Disney Coloring World

cocuklar-icin-en-iyi-4-boyama-uygulamasi-2

Disney Coloring World ile çocuklar, sevdikleri Disney ve Pixar karakterlerini boyayabilirler. Apple Pencil’ı destekleyen uygulamada Mickey ve Minnie 3 Frozen’ın Anna ve Elsa’sına, Lion King ve Toy Story’nin kadrosundan bir dizi kahramanın çıkartmasını oluşturabilirler.

Çocuklar için eğitici en iyi 5 uygulama

Happy Color

cocuklar-icin-en-iyi-4-boyama-uygulamasi-3

Boyamayı kolay ve eğlenceli hale getiren bu oyundaki tüm resimler sayılarla işaretlenmiş. İçerisinde 15’ten fazla kategori 15000 kadar ücretsiz resim mevcut.

Toonia Colorbook

cocuklar-icin-en-iyi-4-boyama-uygulamasi-4

Çocuklar için en iyi 4 boyama uygulaması listemizde yer alan bir diğer uygulama ise Toonia Colorbook. Uygulama, cihazınızı çocuklar için güzel bir boyama kitabına dönüştürerek konsantrasyon becerilerini; motor becerilerini ve el-göz koordinasyonunu ve yaratıcı düşünmeyi geliştirmelerine yardımcı olur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz