Çocuklar için eğitici en iyi 5 uygulama

0
892 Okunma

Okulların kapalı olduğu bugünlerde çocuklarımız tablet, telefon, televizyon gibi elektronik cihazlarda vakit geçirmek, eğlenmek istiyor. Onların bu isteğini yerine getirmek, eğlenirken öğrenmesini sağlamak adına “Çocuklar için eğitici en iyi 5 uygulama” tavsiyesinde bulunduk.

Khan Academy Kids

cocuklar-icin-egitici-en-iyi-5-uygulama-1

Çocuklar için eğitici en iyi 5 uygulamanın ilki Khan Academy Kids. 2-8 yaş arası çocuklar için ücretsiz ve eğlenceli bir eğitim programı sunan Khan Kids, okuma, yazma ve dil becerileri; matematik; sosyal ve duygusal gelişim, problem çözme becerileri, sinir sistemi ve hareket gelişimini desteklemeyi amaçlıyor.

Khan Kids (Apple)

Khan Kids (Android)

Lingokids

cocuklar-icin-egitici-en-iyi-5-uygulama-2

Çocukların İngilizce öğrenmesine ve geliştirmesine yardımcı olacak Lingokids ile çocuğunuz 3000’den fazla yeni kelime pratiği yapacak ve yaklaşık 60 farklı konuyu öğrenebilecek.

Lingokids (Apple)

Lingokids (Android)

Çocuğunuzla beraber izleyebileceğiniz 5 eğitici belgesel

Matematik Öğrencisi: Harika Matematik Oyunları

cocuklar-icin-egitici-en-iyi-5-uygulama-3

Çocuklar için eğitici en iyi 5 uygulama listemizdeki bir diğer uygulama Matematik Öğrencisi. Bu uygulama kanıtlanmış bir metodolojiye ile çocukların matematiğini geliştirmeyi amaçlıyor. 

Matematik Öğrencisi: Harika Matematik Oyunları (Apple)

Sago Mini World: Kids Games

cocuklar-icin-egitici-en-iyi-5-uygulama-4

2-5 yaş arası çocukların eğlenerek oynayacağı Sago Mini, hem COPPA hem de KidSafe sertifikalı bir oyundur. Ön yükleme yaparak WiFi veya internet olmadan oynanabilen oyunda her ay güncellenen yeni içerik, oyunlar ve sürprizler yer alıyor.

Sago Mini World (Apple)

Sago Mini World (Android)

Epic – Çocuk Kitapları ve Okuma

12 yaş ve altı çocuklar için oluşturulan dijital okuma platformu Epic; binlerce kitap, sesli kitap ve eğitim videosuna sahip. Üstelik uygulamanın Apple TV desteği bulunmakta.

Epic (Apple)

Epic (Android)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz