Tatilde çocukların oynayabileceği 5 mobil oyun önerisi

0
121 Okunma

Ara tatil Cuma günü başladı. Bazı öğrenciler aileleri ile tatile giderken bazıları da evde ders çalışarak ve ekran başında zamanını geçiriyor. Biz de bu süreçte öğrencilerin keyifle zaman geçirmeleri için internetsiz de oynanabilecek 5 mobil oyun önerisi hazırladık.

İnternetsiz de oynanabilecek 5 oyun

Bazı oyunlar internetsiz oynanabilirken bazıları internete ihtiyaç duyuyor. Çevrimdışı oyunlar ise her an oynanabilme özellikleri ile tercih ediliyor. İşte sizin için hazırladığımız o liste.

1- Subway Surfers

subway surfers

Listemizin ilk sırasında Subway Surfers yer alıyor. Oyunu oynarken Jake, Tricky ve Fresh’e huysuz Kontrolör ve köpeğinden kaçmasına yardımcı oluyorsunuz. Oyun farklı ülkeleri de gezerek eğlenceli bir zaman geçirmenizi sağlıyor. İndirmek için tıklayın.

2- Temple Run

temple run

Listemizin ikinci sırasında ise Temple Run yer alıyor. Oyun, aksiyon filmlerindeki gibi bir macera ile sizi karşılıyor. Oyunu arkadaşlarınızla oynayabilir ve onları en yüksek skor ile yenebilirsiniz. İndirmek için tıklayın. 

3- Candy Crush Saga

candy crush

Listemizin üçüncü sırasında ise Candy Crush Saga yer alıyor. Şekerlerde eşleştirme yaparak şeker krallığının ustası olmaya hazır olun. Çeşitli şeker kaplı bulmacalar ve meydan okumalar ile eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. İndirmek için tıklayın.

4- Konuşan Tom Arkadaşlarım

tom ve arkadaşlarım

Listemizin dördüncü sırasında ise Konuşan Tom Arkadaşlarım oyunu yer alıyor. Tom ve arkadaşları Angela, Hank, Ginger, Benn, Becca ile keyifli zaman geçirebilirsiniz. Üstelik oyun içerisinde 6 arkadaş ile aynı anda ilgilenmek mümkün. İndirmek için tıklayın.

5- Traffic Rider

traffic rider

Listemizin sonuncu sırasında ise Traffic Rider yer alıyor. Bu kez motorunuzun başına geçip, detaylı oyun tecrübesi yaşayabileceksiniz. İndirmek için tıklayın.

Peki siz en çok hangi mobil oyunları oynuyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz