Yepyeni Winamp sonunda burada: Spotify’ı fethetmeye hazır

0
147 Okunma

Uzun bir bekleyişin ardından, ikonik medya oynatıcısı Winamp’ın tamamen yeni bir sürümü olan Winamp 6 ile geri dönmesini müzikseverlerin kutlamak için nedenleri var. Oynatıcı, 13 Nisan’da piyasaya çıktı ve klasik medya oynatıcısına modern bir dokunuş getirmeyi vaat ediyor.

Winamp’ın yeni versiyonu modern bir tarza sahiptir ve %100 duyarlıdır. Birden çok ekran çözünürlüğüne ve biçimine uyum sağlama yeteneğine sahiptir. Yazılım, çeşitli özellikleri uygulamayı amaçlamaktadır. En sevdiğiniz sanatçıları ve içerik oluşturucuları takip etme yeteneği gibi. Fanzone bölümünde onlarla ve diğer hayranlarla doğrudan etkileşime geçin.

Winamp 6: İkonik Medya Yürütücü Modern Bir Dokunuşla Geri Dönüyor

Winamp 6, müziğin yanı sıra podcast‘ler, sesli kitaplar, radyo istasyonları ve hatta akış hizmetleri gibi diğer ses içeriklerini de destekleyecektir. Resmi web sitesine göre bu, onu “evrensel” bir multimedya merkezi yapıyor. Ancak, bu vaadi ne kadar yerine getireceğini görmek için kalır.

yepyeni-winamp-sonunda-burada-spotifyi-fethetmeye-hazir-1

Winamp’ın geçmişi, ilk olarak Justin Frankel ve Dmitry Boldyrev tarafından Nullsoft şirketleri aracılığıyla geliştirildiği 25 yıl öncesine dayanmaktadır. Anında başarılı oldu ve 1999’da AOL tarafından 80 milyon dolara satın alındı. Ancak, dijital dosyaların indirilmesi ve yayınlanması Winamp’ın önemini yitirmesine neden oldu ve sonunda Radionomy şirketi 2013’te satın aldı.

Winamp 6 büyük bir güncellemedir. Ve müzikseverler, onlar için neler sakladığını görmek için sabırsızlıkla bekliyorlar. Modern tasarımı ve yeni özellikleri ile Winamp’ın eski ihtişamını yeniden kazanması için ihtiyaç duyduğu geri dönüş olabilir.

Sonuç olarak Winamp 6, medya oynatıcılar dünyasında oyunun kurallarını değiştirebilir . Çağdaş tarzı, duyarlı tasarımı ve çeşitli ses içeriği desteği ile modern müzik severlerin ihtiyaçlarına hitap eden evrensel bir multimedya merkezi olmayı vaat ediyor. Uygulamanın beklentileri karşılayıp karşılamadığını henüz görmedik. Ancak hayranları olasılıklar konusunda kesinlikle heyecanlı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz