Çocuklarınızın öğrenmesini geliştirecek 6 uygulama

0
352 Okunma

Teknoloji artık küçükten büyüğe herkesin tek tık uzağında ve artık herkesin elinde bir akıllı telefon var. Eğer çocuğunuzun yaz boyu kendisini öğrenmekten ve dersten uzak tutacağından endişeleniyorsanız bu yazımız tam size göre! Çocuklarınızın öğrenmesini geliştirecek bu 6 uygulama sayesinde hem çocuklar öğrenmeyi pekiştiriyor hem de derslerden uzak kalmıyor.

Uygulamaların hepsi iOS ve Android uyumlu. Üstelik yarısından fazlası da tamamen ücretsiz!

Khan Academy

Khan Academy uygulamasında çocuklarınız ve hatta siz birçok farklı konuyu öğrenebiliyorsunuz. Basit matematikten tutun da bilgisayar programlarına göre oldukça geniş bir konu skalasına sahip olan Khan Academy, tamamen ücretsiz.

Taco Lab: Elements

Periyodik tablodaki elementleri ezberlemekte zorlanan çocuklar için Taco Lab: Elements ideal bir uygulama. Bu sayede çocuklarınız periyodik tabloyu ve elementlerin işlevlerini öğrenebilir. Fiyatı ise 17,99 TL.

Bookly

Bookly sayesinde çocuğunuz ya da dilerseniz siz, okuduğunuz kitapları kaydedip ne kadar sürede okuduğunuzu, ayda kaç kitap okuduğunuzu takip edebilirsiniz. Hatta kendi aranızda meydan okumalar düzenleyerek çocuğunuzun kitap okuma alışkanlığı kazanmasını eğlenceli bir şekilde sağlayabilirsiniz. Bookly tamamen ücretsiz.

Udemy Online Kurslar

Udemy de Khan Academy’e benzer. Resim kurslarından derslere kadar birçok kurs seçeneği var ve tamamen ücretsiz.

Sushi Monster

Sushi Monster hafıza ve beyin güçlendirici bir oyun. Bir Sushi canavarı var ve basitten zora doğru olan soruları elinden doğru cevap vererek alabiliyorsunuz. Uygulama yine tamamen ücretsiz.

TintyTab Educational Games

Adından da anlaşılacağı üzere uygulamanın içerisinde birçok eğitici oyun mevcut. Bu sayede çocuklar hem eğleniyor hem de oyun oynayarak öğreniyor! Uygulama ücretsiz değil ancak aylık olarak üye olup satın almak mümkün; yani bir yere kadar ücretsiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz