SensorWake Trio ile güzel bir ışık, kahve kokusu ve müzik eşliğinde uyanın!

0
429 Okunma
SensorWake Trio

SensorWake Trio’nun yapımcıları, bir fincan kahvenin ya da sıcak kurabiyelerin ufalanmış kokusunun güne daha iyi bir başlangıç ​ için etkisini deneyimlememize imkan veriyor! Fransız şirket,  2015 yılında  SensorWake ‘i  Kickstarter’da başarıyla başlatmıştı, şimdi ise SensorWake Trio adında yeni ve geliştirilmiş bir modelle aramıza geri döndü!

Yeni model, eskisine göre, daha karmaşık beyaz bir prototip ve daha çok yatak odamızda olmasını isteyeceğimiz şık bir eşya gibi görünüyor.

Ses ve koku alarmlarının yanı sıra, yeni modelde bir özellik daha var! Bu özellik, bizi mümkün olan en kısa sürede uyandırmak için tasarlanan bileşenlerden oluşan üçüncü özellik olan hafif bir şekilde yanıp sönen ışık modu. Cihazın yeni şık kılıfı, ahşap lambanın bir aksanı ve bir önceki modelden daha iyi olması için yeniden tasarlanmış bir LED düzeni.

SensorWake Trio

Güncellenmiş model, hem yeni bir koku çeşidi hem de geliştirilmiş bir koku kapsülü sistemi sunuyor. Her bir kapsül 30 uyandırma servisi sunuyor. Aynı zamanda sabah aromalarımızı günden güne değiştirmek için kapsülleri kolaylıkla değiştirebiliyoruz.

Şu anda SensorWake Trio’nun,  cappuccino, portakal suyu, çam ormanı, çikolata fabrikası gibi 10’dan fazla kokusu mevcut. Alarm, önce seçilen kokuyu aktive ederek çalışıyor. Bir dakika sonra, yüzünde bir ışık patenti tetikleniyor. Nihayetinde, bir dakikadan sonra,  bizleri sadece koklama kokusunun  uyandırmaması için hafif bir melodi başlıyor. Ne yazık ki, bizi uyandıran sesi özelleştiremiyoruz. Bu yüzden, genel MIDI telefon alarmımızın ötesinde bir adım olan beş adet önceden ayarlanmış melodiden birini seçebiliyoruz.

SensorWake Trio

79  $ ‘a bu cihazı iki kapsül ile alabilir veya 99$ vererek  12 kapsül içeren modeline sahip olabilirsiniz. Ekstra kapsüller için herhangi bir siparişin üstüne 5 $ ekleyerek  satın alabiliyoruz. Şirket, kasım ayında gönderimlere başlayacağını da belirtti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz