Çocuklarınızla birlikte izleyebileceğiniz 5 Netflix belgeseli

0
1.895 Okunma

Çocuklarınız ile birlikte izleyecek program bulmakta zorlanıyorsanız yalnız değilseniz. Ebeveynler çoğu bu durumdan şikayetçi. Ailecek iznecek program sayısı özellikle seçici ebeveynler için oldukça az. Her türden içeriğin yer aldığı Netflix bu konuda da imdadımıza koşuyor. İşte 7’den 70’e birlikte izleyebileceğiniz 5 Netflix belgeseli.

Netflix’te izleyebileceğiniz Hollywood filmleri

Ailecek izleyebileceğiniz 5 Netflix belgeseli

Çizgi film, çocuklar için uygun animasyonlar ve çok daha fazlasının yer aldığı Netflix platformunda hem eğitici hem de öğretici belgesellere de yer veriliyor. Ailecek izleyeceğiniz ve izlerken keyif alacağınız 5 farklı belgeseli sizler için listeledik.

Baloncuk: Resifin Mucizeleri

Netflix belgeseli

Bir balon balığının maceralı hikayesini anlatan belgesel 2021 yapımı. 1 saatlik tek bir bölümden oluşan belgeselde; kendine yuva arayan ve bu sırada çeşitli denizaltı canlılar ile tanışan balon balığının yolculuğuna şahit oluyorsunuz.

İzlemek için buraya tıklayın

Işığın Masalları

7’den 70’e ailecek izleyecek uzun soluklu bir belgesel arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bu belgesel de; farklı kültürleri ve hayatları gözler önüne seren bir grup fotoğrafçı ve yapımcının dünya turunu izleyebilirsiniz.

İzlemek için buraya tıklayın

Kedi Aşkına

Bir kedinin hayatı film olur mu? Evet oluyor. Hollanda da yaşayan ünlü kedi Abatutu’nun hikayesi sizi neşelendirecek. Derleme bir yapım olan bu filmde amatör videolar ile kedinin hayatını izlerken keyifli dakikalar geçireceksiniz.

İzlemek için buraya tıklayın

David Attenborough ile Yaşamın Renkleri

Netflix belgeseli

Belgesel niteliğindeki bu dizi 2021 yapımı ve henüz 1 sezon yayınlandı. Hayatın içinden ve hayvanların yaşantısından bahseden bu belgeselde hayvanların renkleri nasıl kullandığını öğreniyorsunuz.

İzlemek için buraya tıklayın

Penguen Kolonisi

Nesli tükenmekte olan Afrika penguenlerini konu alan bu dizi çocuklarınızda farkındalık oluşturacak. Her yıl nesillerinin devamı için Güney Afrika’da bir araya gelen penguenlerin hayatı konu alınıyor.

İzlemek için buraya tıklayın

Hafta sonu veya akşamları ailecek güzel vakit geçirmek, yeni keşifler yapmak istiyorsanız bu belgeselleri mutlaka değerlendirin.

Sizin ailecek izlemeyi sevdiğiniz dizi/belgesel hangisi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz