iPhone’dan uzun videolar göndermenin en iyi 5 yolu

0
1.605 Okunma

iPhone kullanıcıları için uzun video göndermek bazen çok zor olabiliyor. WhatsApp gibi mesajlaşma uygulamaları bile bu tür videoları göndermekte yeterli olmuyor. Bu içeriğimizde sizlere iPhone’dan uzun videolar göndermenin en iyi 5 yolunu anlattık.

AirDrop

AirDrop, iPhone’dan uzun videolar göndermenin en iyi yollarından biri. Eğer videoyu göndereceğiniz cihaz iOS işletim sistemine sahip ise bu özelliği kullanarak uzun videoları kolay bir şekilde diğer cihazlara aktarabilirsiniz.

Mail Drop

iPhone’dan uzun videolar göndermenin en iyi ikinci yolu Mail Drop sayesinde e-posta ile yüksek ve uzun boyutlu dosyalar göndermek oldukça kolay. Bu nedenle Apple Mail kullanıcıları, uygulamadan 5 GB’a kadar büyük videolar göndermek için Mail Drop işlevini kullanabilirler.

iphone-dan-uzun-videolar-gondermenin-en-iyi-5-yolu-1

Dosya paylaşım uygulamaları

Dosya paylaşım uygulamaları, büyük videoları iPhone’dan Windows veya Android’e göndermek için en iyi platformlar arası çözümdür. Xender ve Zapya gibi uygulamalar, kullanıcıların kablo veya hücresel veri olmadan dosya aktarmalarına olanak tanır.

iCloud

iPhone’dan uzun videolar göndermenin bir diğer yolu ise iCloud. iCloud kullanıcıları, Fotoğraflar menüsünü kullanarak iPhone’lardan büyük videoları kolayca paylaşabilir.

OneDrive veya Google Drive

iPhone’dan büyük videoları paylaşmak için Google Drive veya OneDrive tercih edebilir. Öncelikle videoyu OneDrive veya Google Drive’a yüklemeniz ve videoyu başkalarına göndermek için paylaşılabilir bir bağlantı oluşturmanız gerekir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz