Covid-19’a özel temassız kapı zili geliştirildi

0
345 Okunma
temassız kapı zili

Koronavirüs salgını sebebiule çeşitli tedbirler almaya devam ediyoruz. En çok yakın temas ile bulaşan hastalık sebebi ile sürekli dokunduğumuz yerleri hijyenik tutmaya ve mümkün olduğunca toplu yerlere dokunmamaya özen gösteriyoruz. Tamda bu anlamda yardımımıza koşacak bir temassız kapı zili geliştirildi.

Temassız kapı zili özellikleri ve fiyatı

Temassız kapı zili

Kapı zilleri, kapı kolları, atm tuşları en tehlikeli yerlerin başında geliyor. Herkesin mecburi temasta bulunduğu bu yerlere dokunurken tedbir almak mecburi oldu. Amerika Birleşik Devletleri merkezli güvenlik şirketi Alarm.com tarafından ürertilen zil, Touchless Video Doorbell ismi ile anılıyor. Bu zil ile eve gelen misafirleriniz zile dokunmadan kolaylıkla size haber verebiliyor. Üstelik cihaz dahili bir kameraya da sahip. Hem sağlık açısından hem de güvenliğiniz açısında oldukça kullanışlı olan akıllı zil, 150 derecelik görüş açısınsa sahip. 1080p çözünürlükte kayıt yapabilen cihaz ile sadece gündüz değil, kızılötesi gece görüşü özelliği ile hava kararınca da güvende kalabiliyorsunuz.

Sadece zil ve kapıya gelen misafirinizi görüntüleme ile sınırlı kalmayan temassız kapı zili aynı mobil cihazlarınız ile entegre çalışabiliyor. Paspas ile birlikte satılacak olan zilin, paspası ziyaretçilerinizin doğru yerde durmasını sağlıyor. Touchless Video Doorbell  isimli temmasız zil “Ticari olarak temin edilebilen, herhangi bir temas gerektirmeden çalan ilk görüntülü kapı zili” sloganı ile 200 dolar civarında satılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz