Bim 20 Ocak aktüel kataloğu sterilizasyon cihazları özellikleri

0
826 Okunma
Bim aktüel kataloğu

Covid-19 sebebi ile evde kullandığımız teknolojilerde bir hayli farklılık gösterdi. Her hafta yeni ürünler ile aktüel kataloğu hazırlayan Bim, bu haftada sterilizasyon tarafında 2 yeni cihaz satışa sunuyor. Elektrolize Su Üreten Sterilizasyon Spreyi ve Sterilizasyon Kutusu‘nun özellik ve fiyatlarını sizler için hazırladık. Siz de Bim’e gelen merak ettiğiniz ürünleri yorumlar kısmına bırakabilirsiniz.

Elektrolize Su Üreten Sterilizasyon Spreyi özellikleri ve fiyatı

Elektrolize Su Üreten Sterilizasyon Spreyi

Heifer ürünü olan Elektrolize Su Üreten Sterilizasyon Spreyi tamamen doğal dezenfektan yapabilmenize imkan sağlıyor. 300 ml kapasiteli bu cihaz ile sadece tuz ve su kullanarak 6 dakikada kendi dezenfektanınızı yapabiliyorsunuz. Doğal ürünler ile yaptığınız dezenfektanı, mutfak ve gıda üzerinde de kullanabiliyorsunuz. Peki bu cihazı başka nerelerde kullanabilirsiniz? Eğer bir bebeğiniz varsa onun malzemeleriniz temizleyebilir, evdeki yatak koltuk gibi tüm alanların hijyenini sağlayabilir veya dışarı çıkarken yanınıza alıp kendinizi koruma altına alabilirsiniz. Piyasadaki muadillerden oldukça uygun fiyata satılan Heifer Elektrolize Su Üreten Sterilizasyon Spreyi 2 yıl garanti ve taksit imkanları dahil 199 TL ye Bim’den satın alabilirsiniz.

A101 21 Ocak aktüel kataloğunda neler var?

Sterilizasyon Kutusu

sterilizasyon kutusu

Polo Smart markaya sahip Sterilizasyon Kutusu dışarıda kullandığınız kişisel cihazlar üzerindeki bakteriler %99’a kadar yok edebiliyor. Sertifikalı bu ürün ile temizlediğiniz eşyalarınızı güvenle kullanabilirsiniz. Kutu içerisinde anahtar, maske, telefon, gözlük, para gibi eşyalarınızı isterseniz direk isterseniz de aromatik yağlar ekleyerek sterilize edebilirsiniz. Kutuyu kullanmak için güç kablosuna takip içerisine temizlemek istediğiniz eşyanızı koymanız yeterli. Sadece 5 dakikada ürünlerinizin temizliğini sağlayabilirsiniz. Yalnızca priz ile değil aynı zamanda araç çakmaklığı veya powerbank ile ürünü kolayca çalıştırabilirsiniz. Polo Smart Sterilizasyon Kutusu taksit seçenekleri ile 139 TL‘den satışa sunulacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz