Cristiano Ronaldo Instagram’da 200 milyon takipçiye ulaşan ilk kişi!

0
417 Okunma
cristiano-ronaldo-instagramda-200-milyon-takipciye-ulasan-ilk-kisi-2

Futbolla uzaktan yakından ilgilenen her insanın mutlaka tanıdığı Cristiano Ronaldo, Instagram’da 200 milyon barajını aşan ilk hesap unvanına erişen isim oldu. Şu anda Juventus’da forma giyen Portekiz asıllı ünlü futbolcunun Instagram’da güncel olarak 2.754 tane gönderisi bulunuyor.

cristiano-ronaldo-instagramda-200-milyon-takipciye-ulasan-ilk-kisi-1 Fcebook’un sonradan bünyesine kattığı dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulaması Instagram aynı zamanda da ünlüler için büyük bir kazanç kapısı. Forbes’te açıklanan rakamlara göre Cristiano Ronaldo, paylaştığı reklamlardan yılda 47,8 milyon dolar (285,2 milyon TL) gelir elde ediyor.

Dünyaca ünlü futbolcu 200 milyona ulaşmasını paylaştığı bir video ile kutladı. Yayınladığı videoyu hala izlemediyseniz aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.instagram.com/p/B76UQsQIHSU/?utm_source=ig_web_copy_link

Paylaştığı videonun altına “Vayy 200 milyon! Bu yolculuğu her gün benimle paylaştığınız için her birinize teşekkür ederim“ yazarak bu sözleriyle takipçilerine teşekkür etti.

Instagram’da en çok takip edilen ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’yu yakın takipçiye sahip hesapları listeledik. İşte diğer yüksek takipçiye sahip hesaplar:

Dwayne Johnson: (The Rock): 170 Milyon

Selena Gomez : 167 Milyon

Kylie Jenner: 160 Milyon

Kim Kardashian: 158 Milyon

Lionel Messi: 141 Milyon

Beyonce: 137 Milyon

https://pembeteknoloji.com.tr/appledan-sonra-corona-virus-starbucksi-etkiliyor-23367/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz