David Beckham Netflix ile 172 milyonluk anlaşma imzaladı!

0
564 Okunma
David Beckham Netflix

David Beckham, Netflix ile kendisinin ve ailesinin hayatını konu alacak belgesel için 16 milyon sterlin (7172 milyon TL) değerinde bir anlaşma yaptı. Belgesel, David Beckham’ın şöhrete yükselişi, arkadaşları, ailesi ve takım arkadaşlarından oluşan hatıralar ile desteklenecek. Ayrıca belgeselde, 46 yaşındaki eşi Victoria Beckham ile aşk hikayesinin nasıl başladığı da izleyici ile paylaşılacak.

David Beckham Netflix

David Beckham Netflix belgeseli izleyiciye futbolcunun tüm anıları aktaracak

The Sun gazetesinde yer alan bilgiye göre; David ve Victoria’nın ilişkilerinin ilk dönemlerinin de ekrana gelebileceği söylenirken, “David’in ailesindeki herkes inanılmaz bir arşivci. Onu daha kariyerinin başında bir çocukken bile kayıt altına alıyorlardı. Tüm yerel gazete haberleri, okul kayıtları ve takım fotoğrafları… Yıllar boyunca bunları biriktirdiler” şeklinde bilgiler verildi.

Belgeselde ağırlıklı olarak eşi Victoria ve çocukları Brooklyn (21), Romeo (18) Cruz (15) ve Harper’a (9) yer verilecek. Ayrıca bir kamera ekibi, ABD futbol takımı Inter Miami’deki katılımı da dahil olmak üzere işini ve yardım girişimlerini yönetirken David’i de takip edecek. James Corden gibi eski takım arkadaşları ve arkadaşlarının da katkıda bulunması bekleniyor. David Beckham’ın kariyeri ve özel hayatına odaklanacak projenin Netflix’te ne zaman yayına gireceği ise henüz bilinmiyor.

TikTok E-sporcu kadınları destekliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz