The Crown 4. sezon fragmanı yayınlandı

0
625 Okunma

Kraliçe II. Elizabeth’in tahttaki yıllarını ve bu yoldaki gelişimini konu alan The Crown dizisinin 3. sezonu, geçtiğimiz yılın sonunda Netflix’te ekranlara gelmişti. Hayranlarını çok bekletmek istemeyen dizi ekibi müjdeyi paylaştı. Dizinin 4. sezonundan ilk fragman yayınlandı. The Crown 4. sezon, 15 Kasım’da izleyici ile buluşacak.

The Crown

Dizinin oyuncu kadrosunda; Prenses Margaret rolünde Helena Bonham Carter, Edinburgh Dükü rolünde Tobias Menzies, Prenses Anne rolünde Erin Doherty, Camilla Parker Bowles rolünde Emerald Fennell ve Kraliçe Anne rolünde Marion Bailey yer alıyor. Beşinci sezonda ise Kraliçe rolünü Imelda Staunton canlandırırken, Elizabeth Debicki de Prenses Diana rolünü üstlenecek. Lesley Manville, Helena Bonham Carter ve Vanessa Kirby’nin ardından Prenses Margaret rolünü devralacak. Senaryosunu Peter Morgan’ın kaleme aldığı dizi, duyurulan habere göre 5. sezonda sona erecek.

The Crown ve yeni sezon tanıtımı

Olivia Colman ile beraber Prens Philip rolünde Tobias Menzies, Antony Armstrong-Jones rolünde Ben Daniels, Prenses Margaret rolünde Helena Bonham Carter ve Prens Charles rolünde Josh O’Connor, 4. sezonda yer almaya devam ediyor. Dizinin 4. sezonu, 15 Kasım‘da izleyici ile buluşacak. İşte dizinin yeni sezonundan yayınlanan ilk fragmanı:

David Beckham Netflix ile 172 milyonluk anlaşma imzaladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz