Değiştirilebilir bataryalı, paspas özellikli Wero WZ 15 Max dikey süpürgeyi inceledim!

1
1.046 Okunma

Artık her ev için normalleşen akıllı teknolojiler alanındaki ürünlerini tanıtan Wero’nun WZ 15 Max dikey süpürgesini inceledik.

Dilerseniz sözü uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

Wero WZ 15 Max Dikey Süpürge satın almak için: https://bit.ly/3s6VSBk

Wero, bir Türk markası ve üretimlerini de ürünün know-how durumuna göre uygun gördüğü ülkede üretiyor. Markanın isimlendirmesi ise oldukça anlamlı. We (biz) – Ro (robot) kelimeleri markanın vizyonunu ortaya koyuyor.

WERO WZ serisi’nin yüksek emiş̧ gücü ve sağladığı manevra kabiliyetiyle evinizi konforlu, hızlı ve etkili bir şekilde süpürebilirsiniz. #werowz15max , 210 airwatt emiş gücü sunarken 2800 mAh batarya kapasitesi ile 60 dk’ya kadar çalışma süresine sahip.

LED ekran üzerinden batarya durumu, ne kadar şarj kaldığı, hangi modda olduğu ve gücünün ne kadarını kullandığı görülebiliyor.

Paspaslama özelliği ile rakiplerinden ayrılan Wero WZ 15 Max, süpürge başlığına dolanan saçları, evcil hayvan tüylerini kendi kendine temizleyen Wero Anti Winding Floor Brush’a sahip. Ayrıca tek aparatla ahşap, halı, fayans gibi farklı zeminlerde derinlemesine temizlik sunuyor.

Duvara monte edilen dock ile çok az yer kaplıyor ve sustalı aparat birleştirme ile başlıklar deforme olmadan kolayca söküp takılabiliyor. Toz haznesini ise tek elle ve tek tuşla toplanan tozları boşaltabilirsiniz.

Wero WZ 15 Max‘ın 2’si 1 arada başlığının 400 ml’lik elektronik kontrollü su tankı, 240 m2 evi paspaslamanızı sağlıyor. 2’si 1 arada başlığında bulunan led ışığı sayesinde karanlık bölgelerdeki kirleri, tozları, tüyleri bile görebilirsiniz, böylelikle evi köşe bucak temizleyebilirsiniz.

Değiştirilebilir batarya özelliği sayesinde, şarj olmasını beklemeden yedek bataryayı takıp temizliğe devam edebilirsiniz. Wero WZ 15 Max ile birlikte 4 yıl garanti, 60 gün koşulsuz iade ve 81 ile servis hizmeti ile adresten teslim alma sunuluyor.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz