Denizin dibinde Huawei Watch GT3 Pro lansmanı (vLog)

0
319 Okunma

Pembe TV olarak bu videomuzda giyilebilir teknoloji kategorisinde önemli bir yere sahip Huawei‘nin Watch GT3 Pro modeli için denizin dibinde gerçekleşen lansmanına katıldık. Dalış deneyimimiz olmadığı için çok heyecanlandık ve bu deneyimi sizlerle paylaştık. Dilerseniz lafı fazla uzatmadan videoya geçelim ve şık tasarımı ve sahip olduğu özellikler bakımından bir çok kişinin beğenisini toplayacak akıllı saate göz atalım.

Huawei Watch GT3 Pro özellikleri

Markanın yeni amiral gemisi akıllı saati, daha modern, zarif ve göz alıcı hale gelmek için önceki modellerin tasarımını yeniden icat etmeyi amaçlıyor. Titanyum ve seramik olarak sunulan, seramik versiyonu daha küçük boyutlu bir model olan GT3 Pro , saat ekranı için safir cam (elmas kadar sert ve dayanıklı olmasıyla bilinir) gibi birinci sınıf malzemeye sahip, bu nedenle çizilmeye ve kırılmaya karşı son derece dayanıklıdır.

Saat, ultra net daha büyük ekrana ve yüksek çözünürlüklü renkli ekrana sahip yeni bir arayüze sahiptir. 466 x 466 yüksek çözünürlüklü saat, verilerinin parlak güneş ışığında bile net ve okunmasını kolaylaştırıyor. TruSeen 5.0+ veri izleme teknolojisinin ek özellikleriyle birlikte gelen Watch GT3 Pro, yılın ilerleyen zamanlarında kalp sağlığınızı ve kan oksijen seviyelerinizi daha doğru izlemenizi sağlayan EKG analizini başlatacaktır.

denizin-dibinde-huawei-watch-gt3-pro-lansmani-vlog-1

GT3 Pro’nun bir diğer göze çarpan özelliği de inanılmaz suya dayanıklılık özellikleridir. Saat, 30 metreye kadar derinliği desteklediği için çığır açan dalış seviyesinde bir performans elde ediyor. Bununla birlikte GT3 Pro, yüzmeden kayak yapmaya kadar 100’den fazla egzersiz modu ile birlikte gelmekte. Ayrıca, fiziksel ve koşu geçmişinize göre kişiselleştirilmiş bir plan oluşturmanıza yardımcı olan akıllı bir koşu planlama özelliğine sahip.

denizin-dibinde-huawei-watch-gt3-pro-lansmani-vlog-2

Tüm akıllı saatlerde olduğu gibi, GT3 Pro akıllı telefonunuza (iOS, Android ve HarmonyOS ile uyumlu) sorunsuz bir şekilde bağlanır, böylece tüm uygulamalarınıza saatten erişebilirsiniz. Ayrıca uzaktan deklanşör özelliğiyle cihazınızın kamerasını etkinleştirebilir ve çalma listelerini senkronize edebilirsiniz

Huawei Watch GT3 Pro fiyatı

14 gün ortalama kullanım süresi ile bir ay içerisinde sadece iki kez şarj ihtiyacı duyan bu yeni Huawei Watch GT3 Pro’nun katıldığımız lansmanda fiyat listesi açıklandı. Akıllı saatlerin satın alımlarında Huawei Akıllı Tartı 3 hediye edileceği de belirtildi.

  • 46mm – Deri & Spor: 5.499 TL
  • 46mm – Titanyum: 7.499 TL
  • 43mm – Deri: 6.499 TL
  • 43mm – Seramik: 8.499 TL

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz