MacBook Air 2022, birden fazla yeni renkle gelmeyebilir

0
387 Okunma

Tanınmış bir Apple analisti, 2022 MacBook Air’in daha önce söylendiği gibi daha az renkte geleceğini iddia etti. Bir süredir, yorumcular potansiyel M2 MacBook Air’in yedi renk seçeneğine kadar geleceğini öne sürdüler, ancak bu şimdi iMac mavisi seçilen birkaç renkten biri olmak üzere dörde indirildi.

Apple MacBook Air renklerinin sayısı düşüyor

Bir süredir, yalnızca yeniden tasarlanan MacBook Air’in Apple WWDC22 etkinliğinde (6 Haziran’dan itibaren) ortaya çıkması değil, aynı zamanda ince ve hafif dizüstü bilgisayarın tam bir gökkuşağı renginde sunulması bekleniyordu. 2021 sonlarında Jon Prosser tarafından sızdırılan 2022 Apple MacBook Air’in tasarım renderları, merakla beklenen cihazı mavi, gümüş, mor, pembe, turuncu, sarı ve yeşil renklerde gösterdi. Ancak Mark Gurman tarafından yakın zamanda yapılan bir yorum, MacBook Air’in bu kadar çok renk seçeneğiyle gelmesi fikrini bozdu.

macbook-air-2022-birden-fazla-yeni-renkle-gelmeyebilir-1

Bloomberg gazetecisine göre, yedi MacBook Air renginin potansiyeli “muhtemelen abartılı”. M1 MacBook Air’in zaten var olan altın, gümüş ve uzay grisi kaplamalarının halefi için bir şekilde geri dönüştürülmesiyle, Apple’ın sunabileceği seçenekler konusunda çok daha gerçekçi bir öneri sunuyor. Ancak Gurman, 2022 MacBook Air için altın rengi seçeneğinin “daha şampanyaya benzer” olacağını,  muhtemelen daha açık ve daha sarımsı bir tonla yapacağını belirtti.

Gazeteci, bu üç rengin yanı sıra, M2 MacBook Air için pek çok takipçisini memnun etmiş gibi görünen dördüncü bir potansiyel seçenekle de dalga geçti. Yetenekli konsept tasarımcısı Volodymyr, tamamı mavi renkte Apple MacBook Air için harika bir tanıtım resmi yarattı ve eğlenceli ama ciddi bir dizüstü bilgisayarın parçası gibi görünüyor. Aynı yaratıcı, 2022 MacBook Air için M2 SoC , Touch ID, bu örnekte beş renk seçeneği ve beyaz çerçeveler içeren bir pazarlama görüntüsü derlemesi de hazırladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz