Devasa kamerası ile fotoğraf çekmeye doyamayacaksınız: Honor Magic 4 Ultimate

0
415 Okunma

Akıllı telefonlardaki en çok önemsenen özelliklerden bir tanesi kamera. Fotoğraf makinelerini evde bıraktıracak cinsten kameraya sahip Honor Magic 4 Ultimate tanıtıldı. Devasa kamerası ve teknik özellikleri ile dikkat çeken telefona dair ayrıntıları sizler için derlerik. İşte detaylar.

Honor Magic 4 Ultimate özellikleri

Honor Magic 4 Ultimate

Geçtiğimiz ay büyük bir teknoloji etkinliği gerçekleşmişti. MWC 2022 olarak geçen etkinlikte çeşitli telefonlar tanıtıldı. Huawei çatısından çıkan Honor, yolları ayırdıktan sonra birçok yeni model üzerinde çalışmaya başladı. Etkinlikte farklı telefon modellerine yer veren marka serisine Magic 4 Ultimate ile devam ediyor. Kamera tarafında oldukça iddialı görünen telefonun tasarımı neredeyse bir fotoğraf makinesini andırıyor. Cihaz teknik özellikler bakımında da oldukça güçlü.

Bu özellik Instagram’da bile yok! Facebook Reels gelişiyor

Öncelikle kamera özelliklerine değinecek olursak; ön tarafta 12 megapiksellik bir selfie kamarası yer alıyor. Bu kamera 3D derinlik sensörüne sahip. Arka tarafta büyük bir alanı kaplayan kameranın özellikleri ise şu şekilde; 8 kanallı özel 50 megapiksel ana kamera, 7 kanallar 64 megapiksel ultra geniş açı kamerası, 50 megapiksel geniş spektum kamera ve son olarakta 64 megapiksel telefoto sensörlü özel kamera. Her biri ana kamera kadar güçlü ek kameraların farklı diyafram özellikleri bulunuyor. Bu özellikteki kamerlar, fotoğraf makinesini andıran büyük lens görüntüsünün boş olmadığını bizlere gösteriyor. Ürün yapılan testlerde kamera ile zirveye yerleşen Huawei p50 Pro’yu geride bıraktı.

Pil konusunda hızlı şarjda çığır açan 100W kablolu şarj desteği bulunan ürünün 4600 mAh pil kapasitesi bulunuyor. 12 GB Ram ve 512 GB depolama ya sahip olan telefon çektiğiniz fotoğrafları saklama konusunda zorluk çıkarmayacak. IP68 sertifikalı bu model 6.8 inç büyüklüğünde. Siyah ve Beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunan Honor Magic 4 Ultimate fiyatı 1260 dolar olarak belirlenmiş. ürünün hangi ülkelerde satışa çıkacağı henüz bilinmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz