Dexter 7 yıl aradan sonra mini diziyle dönüyor!

0
770 Okunma
dexter

Ünlü Dexter dizisi,  Showtime’ın yöneticisi Gary Levine’ın yaptığı açıklamaya göre 7 yılın ardından tekrar seyircisi ile buluşacak! Dizinin başrol oyuncusu Michael C. Hall’a, 2010 yılında Altın Küre kazandıran yapım, 10 bölümlük mini dizi şeklinde seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin geri döneceği resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımla duyuruldu.

dexter

Bir seri katilin çevresinde gelişen olayları konu alan drama dizisi, ilk olarak 1 Ekim 2006’da Showtime kanalında yayınlanmıştı. Dizi 2 Eylül 2013’te yayınlanan 8. sezon finalinin üzerinden geçen 7 yılın ardından tekrar seyirci ile buluşacak. 2013’te yayımlanan final bölümü, dizinin sevenlerini memnun edememişti. Dizinin 2021 sonbahar döneminde 10 bölümden oluşan 9. sezonuyla yeniden izleyici karşısına çıkacağını kesinleştikten sonra haberi alan izleyiciler epey heyecanlandı.

Dexter’ın konusu nedir?

Darkly Dreaming Dexter adlı romandan uyarlanan dizinin baş karakteri Dexter Morgan, Miami Metro Polis Departmanı’nda çalışmaktadır. Kan sıçrama analizcisi olarak görev yapan seri katilin, bilinmeyen gizli bir yaşamı daha vardır. Küçük yaşta annesini kaybeden ve yetim kalan karakter, polis memuru olarak görev yapan Harry Morgan, tarafından evlat edinilmiştir. Seri katil genç yaşlara geldiğinde evcil hayvanları öldürme isteği olduğunu keşfer. Dexter’ın öldürme güdüsünü fark eden Harry ise Dexter’a bazı kurallar öğretmeye başlar. Bu kurallar arasında; asla yakalanmamak, masum insanları öldürmemesi, sadece suçu kesinleşmiş olanların öldürülmesi gibi maddeler vardır. Diğer seri katillerin yaptığı gibi o da her öldürdüğü insandan bir şeyler alır.

Elon Musk’ın hayatı dizi oluyor!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz