Dikkat! Kullanılmayan Gmail hesapları silinecek!

0
101 Okunma

Google, kullanılmayan hesaplar için kapatılacakları tarihi bildirdi. Belirtilen o tarihe kadar giriş yapılmayan hesaplar kullanıma kapatılacak. İşte konuyla ilgili detaylar…

Kullanılmayan hesaplar Aralık 2023’te kapatılacak!

Şirket, geçtiğimiz günlerde kullanılmayan hesapların kapatılacağını açıklamıştı. Google, bu konu ile ilgili tam tarih verdi.

 

Birçok kişinin daha önce açıp kullanmadığı gmail hesapları bulunuyor. Bu hesapların bazıları belki de sahipleri tarafından bile hatırlanmıyor olabilir. Google ise kullanılmayan bu hesapları kaldırma kararı aldı. Kararın uygulanacağı tarih ise açıklandı.

Google, kullanılmayan hesapları silme işleminin 1 Aralık 2023 tarihinde başlayacağını duyurdu. Google, uzun zamandır kullanılmayan hesaplarda belirtilen tarihe kadar giriş yapıldığında bu işlemin o hesaplarda uygulanmayacağını da açıkladı. Silinen gmail hesapları ile birlikte e-postalar, Drive dosyaları ve fotoğraflar da silinmiş olacak.

Google Mesajlar’dan yeni ‘Profiller’ özelliği

Google, hesapları silme tarihi olarak 1 Aralık 2023 tarihini belirtti. Ancak tüm kullanılmayan hesaplar aynı anda silinmeyecek. Hesaplar parça parça silinecek ve süresini dolduran hesaplar da zamanı geldiğinde kapatılacak.

Peki siz Google’ın bu kararı hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizin de 1 Aralık 2023 tarihinde kapatılacak olan bir hesabınız var mı? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz