Disney Parkları, Google Haritalar ile ayağınıza geliyor!

0
332 Okunma
Disney Parks

Disney Parkları, özellikle çocuklar olmak üzere her yaş grubundan insanın ilgisini çekiyor. Birçok kişinin gezi listesine eklediği Disney, Google Haritalar ile artık sanal olarak gezilebilecek. Google’ın ücretsiz servisi sayesinde gidip görmek istediğiniz yerleri önceden keşfedebilir, bu yerler hakkında fikir edinebilirsiniz.

Ücretsiz Disney Parks ziyareti!

Disney Parks

Amerika’da bulunan Disney Parkları, birçok insan için gidilip görülmesi hayal edilen mekanların başında geliyor. Özellikle çocukların ilgisini çeken Disney‘e gitmek o kadar da kolay değil. Maddi sebepler, iş hayatı veya yurt dışına çıkabilme durumunuza göre bu plan sizin için sadece bir hayal olabilir. Sizi oraya daha kolay götürecek bir yöntem henüz geliştirilmedi fakat sizi gitmiş kadar hissettirebilecek bir önerimiz var!

Google Street View özelliği ile haritalar üzerinden dünyanın çeşitli yerlerine ait sokak görüntülerine kolayca ulaşabiliyoruz.  Bu özellik sayesinde sokaklar arasında uydu görüntüsünden ziyade daha gerçekçi görüntüler ile sanal seyahatler yapabiliyorsunuz.  Geçtiğimiz günlerde bu yerlere Disney Parkları‘da eklendi. Artık Disney‘de bulunan 11 parkı bütün ayrıntıları ile bilgisayar veya telefonunuzdan ücretsiz ziyaret edebilirsiniz. Sadece sokaklar arasında değil Disney’in içerisinde bulunan birçok yeri bu özellik sayesinde ziyaret edebilirsiniz.

Disney gibi birçok yeri Google Street View üzerinden gezebilirsiniz. Gidemediğiniz yerleri görebilir veya gitmeyi düşündüğünüz yerler hakkında önceden bilgi alabilirsiniz.

Disney’in Parklarını ziyaret etmek için Google Street View’e buradan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz