Disney+ Türkiye yerli Kaçış dizisi için resmi fragmanı paylaştı

0
364 Okunma

Türkiye’deki dijital içerik platformlarına gelecek çok güçlü rakip olan Disney+ Türkiye çok yakında hizmet vermeye başlayacak. Birbirinden iddialı projelerin hazırlığında olan şirket bugün, ilk yerli dizisi Kaçış’ın ilk resmi fragmanını izleyiciler için paylaştı.

İşte Kaçış dizinin fragmanı

Uzun zamandır merakla beklenen Disney, Türkiye’de yayın hayatına 14 Haziran’da başlayacak. Birçok Türk ünlü isimle anlaşan ve proje hazırlığında olan platform, yapımcılığını O3 Medya ve Same Film’in üstlendiği Kaçış dizinin ilk resmi fragmanını tüm resmi sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Disney+’ın ilk Türk orijinal dizisi olacak olan Kaçış güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip. İrem Helvacıoğlu, Onur Bay, Engin Akyürek ve Levent Ülgen gibi isimlerin yer aldığı dizi, iki savaş muhabirinin hikayesine odaklanacak. Yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu dizinin hikayesini Engin Akyürek kaleme alıyor. Dram, aksiyon ve macera türündeki Kaçış’ın senaryosunu ise Ali Doğançay yazıyor.

disney-turkiye-yerli-kacis-dizisi-icin-resmi-fragmani-paylasti-1

Türkiye’de yayın hayatına başlamak için gün sayan aylık abonelik sistemine dayalı online dizi-film izleme platformu Disney Plus, yaklaşık 1 ay önce Türkiye için avantajlı yıllık tanışma paketini duyurmuştu. Netflix ile rekabet içerisinde olan platforma  14 Haziran’dan önce e-posta adresi ile kayıt oluşturan kullanıcılar yıllık 279,90 TL’ye abone olabilecek.

Platformun standart üyelik fiyatları ise aylık 34,99 TL ya da yıllık 349,90 TL olarak belirledi. Kısa süre sonra sona erecek bu tanışma paketinden yararlanmak için buraya tıklayabilir, bu avantajlı fiyattan yararlanabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz